Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... #4


ikona
imf
kdokdekdy
 

Brian Austin Green (David Silver z Beverly Hills 90210) jen tak mezi řečí v rozhovoru pro MTV řekl, že by si rád zahrál Hádankáře ve třetím Batmanovi. A všechna média se toho chytla. Christopher Nolan se tak budil do dne plného bizarních novinových titulků, ale Briana nelze podceňovat. Ukradl si pro sebe celého televizního Terminátora (to nebylo tak těžké) a randí s Megan Fox. Jo, s tou Megan Fox.

Casting Inglorious Bastards se mění každým dnem. Natáčet se začne už v půlce října (v Německu) a i když do projektu suverénně nakráčel Brad Pitt (přiznám se, že jsem tomu nevěřil, pořád čekám, že stejně rychle i vycouvá), další obsazení už tak slavné není: Eli Roth, malý štěk Mike Myerse a pár lidí, které bude třeba oprášit rolbou na sníh. Mluvilo se i o Simonu Peggovi, ale to byla jen další z řady kachen. Kolik hvězd a hvězdiček Tarantino na svoje nápady nachytá? Zdá se, že rok od roku je jeho úspěšnost menší.

Matthew Vaughn bude za svoje vlastní peníze (30 milionů) režírovat ultrabrutální comics Kick-Ass. Ten je od tvůrců Wanted, ale narozdíl od Bekmambetova se Vaughn rozhodl neosekávat děj a nechat všechno násilí na svém místě. Žádné studio s ním tudíž nechce nic mít a vaughn točí na vlastní pěst, asi proto že už se nemůže dočkat Thora. Do hlavní role obsadil Christophera Mintz-Plasse alias McLovina. Vzhledem k tomu, že hlavní hrdina je středoškolský nerd, který neustále do něčeho vráží a svoje skutečné schopnosti objeví až v krizových situacích, je to celkem trefa do černého.

Nancy Meyers se důchodcovských romantik nezbaví. Když dala dohromady Diane Keaton a Jacka Nicholsona, proč by to samé nemohla provést s Meryl Streep a Alecem Baldwinem. Detaily neznáme, ale raději si ještě jednou naordinujte Prázdniny, tenhle film tu bude nejdřív na přelomu 2009/2010.

Steve Carell a Tina Fey jako manželé v režii Shawna Levyho? Vzhledem k talentu obou zúčastněných by to mohlo vyjít, určitě o trochu líp než Finty Dicka a Jane. Ve snímku Date Night se workoholický pár snaží občasným "randěním" narušit klasickou rutinu manželského života. Restaurace, kino apod. Tahle noc bude ovšem trochu divočejší, než si původně představovali.

Adaptace knihy Fools Rush In, která pojednává o téměř čtyřletém obléhání Sarajeva, se začala rychle plnit. Natáčet se bude přímo v Sarajevu, někdy koncem roku, a pohodlí místních hotelů čeká na Orlando Blooma, Liama Neesona nebo Javiera Bardema. Režíruje brazilský talent Andrucha Waddington.


DC Comics

to po úspěchu Temného rytíře rozjel na plné obrátky a snaží se Warnerům (i když jak se to vezme, Warner Bros. i DC vlastní Time Warner ;) vnutit podobný model jako Marvelové - každý rok jeden nebo dva comicsy. Co na nás případně čeká? Další Batman, další Superman, Wonder Woman, Flash, Green Arrow nebo Green Lantern. Snad v kinech zbude místo i na akčňáky, ve kterých pobíhají normálně oblečení lidé.

Pivo Heineken, vodka Smirnoff, hodinky Omega, aerolinky Virgin Atlantic, telefon Sony Ericssonn, Aston Martin, nový Ford Ka, Range Rover... to jsou všechno malé role velkých výrobků v nové bondovce Quantum of Solace. Podle odhadů Sony vydělá na tomhle product placementu něco kolem 100 milionů dolarů (přímo jim do kapsy, v kinech se to rovná ekvivalentu 200 milionů dolarů na tržbách). A ne, za tenhle text jsme zaplaceno nedostali. Máme procenta z prvního víkendu. :)

Koho potěší odsun Pottera na letní termín? Fanoušky Twilightu. Jejich adaptace totiž zabere výhodný slot 21. listopadu, což znamená, že se do kin dostane o celé tři týdny dřív. Miliony duší náhle vykřikly, aby nikdy nezmlkly. Snad nebudou křičet v našich komentářích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace