Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Putovní favoriti


ikona
imf
 

Každý týden nové drama! Podobné titulky bychom mohli nalepit na kapotu naší Tipovačky a nebylo by to přehánění. Souboj o prokleté páté místo tentokrát svedli Bratři z donucení a muzikálová Mamma Mia! A bylo to zajímavější zejména proto, že do znepřátelených táborů se postavili i ti nejsilnější hráči. Cival vs. The Joker? imf vs. qualkalim? To si pište! Bratři nakonec těsně uhájili pozici a tak se v žebříčku hodně putovalo směrem nahoru a dolů. O největší překvapení se ovšem nepostaral nikdo z jmenovaných...

VÝSLEDKY

Nejlíp se v řinčení čísel zorientoval Mariano, následován Silencem a cabalem. Všichni měli přes devadesát procent, což se v tomto kole HODNĚ vyplatilo. Samozřejmě že tyto výsledky jsou vynikající i samy o sobě (Mariano se dostal na páté místo v boji o nejlepší týden). U Temného rytíře jen těsně utekla stovka hned čtyřem uživatelům - Civalovi, Silenceovi, runnerovi a Mart_assovi. Hezkých 99,6 procent. Stejnou číslovkou se mohl pochlubit i Sublog u Pineapple Express, ostatně "devadesátky" se objevovaly u všech kategorií, naši střelci jsou čím dál tím přesnější. Čekáte na stovku? U třetí Mumie patří Psemovi, u druhého Sesterstva Marianovi a u Bratrů pak mihhimu, díky jehož aktivitě tu máme vyhlášení sice pozdě, ale nikoliv později (obětovat pár minut na dovolené a aktualizoval žebříček... děkujem), je ovšem fér zmínit i dalšího stovkaře - Strangera777.

Dílčí vítězství zahřeje u srdce, ale důležitost sezónního žebříčku, ve kterém nás čekají ještě tři kola, je nezpochybnitelná. Tady se láme chleba, tady se připravují medaile.... liuk se navzdory špatně tipnuté páté pozici nenechal zahanbit a ztratil jen nepatrný kousek svého obřího náskoku na Jokera i všechny ostatní (jsou to víc než dvě procenta). Cival na druhou stranu přišel o místo na bedně, když ho po průměrném výsledku přeskočil dadza, vracející se po krátkém exilu zpátky na bronzovou příčku.

I na dalších pozicích je to velmi zajímavé. Mariano svým výsledek zaskočil nejen v rámci kola, ale i v rámci sezóny. V samotném finiši si připsal k dobru půldruhého procenta a poskočil o pět míst doprostřed Top Tenu! Zabral tak místo Azirafalovi, který s padesátiprocentní smůlou spadnul o celých devět míst. Drama jako blázen, mající vítěze i poražené. Jasný důkaz toho, že bojovat se musí až do konce.

Na šestém místě s přehledem drží pozice cabal (pomohla mu k tomu již zmíněná devadesátka), na sedmičku jsem se vyhoupnul já, když jsem uhnul Newmymu, který taktéž katapultoval o pět míst vzhůru, a to prosím jen s nadprůměrným výsledkem, jasný důkaz toho, že je to v žebříčku nabité - od čtvrté do čtrnácté pozice jsou všichni napresováni ve dvou procentech. runner a qualkalim trochu klesli, ale i přes špatně otipovanou pětku zachránili, co se dalo. Za nimi je ale slušná fronta pěti lidí, kteří by jim mohli zavařit - stagnující Charlotte, stoupající Silence nebo propadlý, ale nikoliv beznadějný Azirafal.

Ti všichni mohou vykřesávat jiskry a topit pod kotlem, aby vystřelili výš. A i když příští kolo nevypadá až tak mlhavě, bude to tentokrát především o chirurgicky přesných tipech. A kapce všudypřítomného štěstíčka. Kdo se bál toho, že po deseti kolech budou karty rozdány, ten teď musí uznat, že publikum bude napjaté až do konce. Tak hurá do toho, ať tohle finále stojí za to!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace