Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prokletá Tipovačka


ikona
imf
 

Nejhorší výsledky v historii? Kombinace vyhořelých paranormálních agentů a nejisté páté pozice (letní sezóna je plná překvapení), přenesla pěknou řádku soutěžících do nížin, které doposud nenavštívili. Vítězem kola se stal Lazarus, ovšem s relativně nízkým průměrem 71,97%. Už na sedmém místě se však procenta propadají pod šedesátkovou hranici a... no řekněme, že i ti nejlepší hráči budou mít ve svých statistikách pěkný zub. Tohle kolo nám dalo za vyučenou, ale o to přece v Tipovačce jde. A letní sezóna se zatím jeví jako nevyzpytatelná partie, ve které může každý týden kdokoliv vyhrát nebo prohrát.


I neslavné bitvy ovšem mají vítěze. Mariano a uderenec skvěle odhadli druhý víkend Temného rytíře (a nebylo to snadné, spousta favoritů nadstřelovala), stejně jako uživatelé batman (hmm) a P1tr. Ten se objevuje na vysokých postech i v dalších tipech, např. u Bratrů z donucení (tady ale vyhrál Plesky, těsně následován Sublogem). Jokerovi se vydařil tip u Mamma Mia! (stoprocentní fanoušek Meryl Streep?), ale celkově ho liuk předběhnul o pořádnou míli, hlavně proto, že jako jeden z mála (šesti) lidí měl Akta X natipována alespoň tak, že neobdržel nulu. Jeho 48% je ale dost slabých. Páté místo situaci ještě zkomplikovalo, když se hráči rozdělili do dvou stejně velkých táborů. Kus šel za Willem Smithem (a prohrál), ti šťastnější zvolili Brendana Frasera na cestě do středu Země. A uživatel wrestling jim svítil baterkou, protože se trefil nejblíž středu.

Tahle vybíjená nenechala v Top Tenu kámen na kameni. Průměrný pokles úspěšnosti byl kolem dvou procent, což se v natřískaném pelotonu chtě nechtě muselo projevit. liuk má teď v čele sezónního žebříčku více než procentní náskok před druhým Jokerem. Cival zůstal na svém třetím místě a vlastně i trochu poodskočil čtvrtému dadzovi. Když dohlédnete dál, uvidíte samé zajímavé věci. Azirafal a imf (áááááno) stoupli o jedno místo a na záda se jim přisál comebackový cabal. Vzhůru žebříčkem opět stoupá i Newmy, ovšem na úkor Charlotte, které Will Smith nepřinesl štěstí - shodil ji o celé čtyři pozice! Podobných odvážlivců bylo víc a profitovala na nich tzv. nová vlna... v poslední době se totiž hodně daří Marianovi, qualkalimovi a P1trovi. Zpátky se pomalu ale jistě dostávají i Silence nebo Luc44.

Ale v sezónním finiši to nebude mít snadné nikdo. Čeká nás ještě pár záludných týdnů a napětí se zvyšuje. Jestli se dá už dnes spekulovat o tom, kdo si to rozdá o první místo, Top Ten ještě ani zdaleka není vytesán do kamene. Takže neházejte kalkulačku a zdravý rozum do žita a hezky se do toho opřete. Mumie už čeká. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace