Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tony Jaa medituje...


ikona
imf
tony jaa
 

...už od konce června. "Prostě odešel do džungle, aby si tu trochu odpočinul," oznámila nervózním producentům Tonyho mluvčí. Spíš než oddech v tom však mnozí spatřují něco shnilého ve státě thajském. Spekuluje se totiž o tom, že téměř dokončený sequel Ong-Baku radikálně přestřelil původní rozpočet i natáčecí plán. Náklady se momentálně pohybují někde kolem šesti milionů dolarů, což je o dost víc, než bylo schváleno. Zkrátka to vypadá, že to při svém režijním debutu Tony Jaa kapku neustál. Na druhou stranu, pokud někdo a něco dokáže peníze nasypat zpátky do kasičky, je to právě on a zvučné jméno slavné značky. Vždyť promo traileru se nadšeně tleskalo i ve francouzském Cannes. Výsledku se nemůže dočkat nejen Luc Besson, ale i statisíce fanoušků bojových filmů.

Takže jaký je plán? O tom, kde přesně se teď Tony Jaa nachází vlastně nikdo neví. Hláška jak z Krokodýla Dundee, ale thajská džungle je dost velká na to, abyste se tu prostě na pár týdnů bezpečně zašili. Dokonce ani Tonyho rodiče nemají o momentálním výskytu své syna žádné zprávy. Tiskovka byla prvním krokem zoufalých sponzorů, ale protože se nepočítá s tím, že by měl Tony při svém poustevničení k dispozici televizi nebo internet, už se pomalu uvažuje o plánu B.

Tím je angažování režiséra prvního filmu, Prachyi Pinkaewa. Ten naznačil, že utraceno bylo dokonce osm milionů a vyjádřil politování nad vývojem situace. Tony podle něho neměl dost zkušenosti s vedením tak rozsáhlé produkce. Pokud se vše rychle nevyřeší, pokusí se prý sestříhat film z již natočených záběrů a případně zorganizuje dotáčky, aby to všechno dávalo smysl.

 

Všichni víme, že to stejně smysl dávat nebude, ostatně na tom thajské akční filmy nikdy příliš nestavěly, ale podobné sešívání horkou jehlou nikdy k ničemu dobrému nevedlo, takže nezbývá než doufat, že se Tony objeví a v kapsách bude mít tunu zlata, které holýma rukama vytěžil z namátkou nalezené žíly... když uvážíte jeho schopnosti, není to zas tak nereálná myšlenka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace