Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku W.: Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Jeffy

(sry za politické OT)
Pochybuju, že invaze do Iráku může za slábnoucí US ekonomiku - právě naopak - zase zničinili "pár tanků" a zbrojařské firmy udělali své..
104389
(sry za politické OT) Pochybuju, že invaze do Iráku může za slábnoucí US ekonomiku - právě naopak - zase zničinili "pár tanků" a zbrojařské firmy udělali své..
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

Souhlasim s tebou a tim co pises - ja se presto bojim Barracka - jasne, ze levicak US je US styl levicaka. A GHOSTRIDER JE GHOSTRIDER uz od HKStars a Trailerzone - furt jsem to ja... 8). A debaty o politice pod politickym filmem (pokud samo jsou slusne vedeny - a to my jsme slusny ne) jsou dle meho v pohode. Zadny zbytecne vyhroceny emoce * to se setrim na bitku s opozicnima asistentama - V parlamentu totiz probiha mimo valku ve snemovne i totalni valka asistentu na chodbach... Ze asi nebojuju za KSCM je jasny ;) Ted uz je to ale fakt OT.
104639
Souhlasim s tebou a tim co pises - ja se presto bojim Barracka - jasne, ze levicak US je US styl levicaka. A GHOSTRIDER JE GHOSTRIDER uz od HKStars a Trailerzone - furt jsem to ja... *8)*. A debaty o politice pod politickym filmem (pokud samo jsou slusne vedeny - a to my jsme slusny ne) jsou dle meho v pohode. Zadny zbytecne vyhroceny emoce * to se setrim na bitku s opozicnima asistentama - V parlamentu totiz probiha mimo valku ve snemovne i totalni valka asistentu na chodbach... Ze asi nebojuju za KSCM je jasny *;)* Ted uz je to ale fakt OT.
Jeffy
0 0
reagovat
Neni...
104637
Neni...
0 0
reagovat
Není ghostrider alter ego někoho...kdo sem chodí pravidelně? Vždycky vidim jeho příspěvky u politika-něco...
104632
Není ghostrider alter ego někoho...kdo sem chodí pravidelně? Vždycky vidim jeho příspěvky u politika-něco...
0 0
reagovat

ghostrider

Jo s tím Clintonem bych souhlasil a s GWB taky, ale rozhodně ne s Obamou, levice v USA je něco jiného než Levice v čechách ( a navíc kdes to vzal mě příjde mnohem víc středový) - ještě štěstí že vyhrál nad Clintonovou, ta by stáhla vojáky hned a vše by šlo do kopru, obama stáhne mnohem pomaleji a větší zaměření na Afganistán je mnohem lepší než Irák (Do tý země už vůbec něměli chodit, potopilo to US ekonomiku a "vyhraná" ropa tomu už moc nepomůže.) Sry za OT (politický debaty pod tímto filmem by asi měli být zakázané :D)
104623
Jo s tím Clintonem bych souhlasil a s GWB taky, ale rozhodně ne s Obamou, levice v USA je něco jiného než Levice v čechách ( a navíc kdes to vzal mě příjde mnohem víc středový) - ještě štěstí že vyhrál nad Clintonovou, ta by stáhla vojáky hned a vše by šlo do kopru, obama stáhne mnohem pomaleji a větší zaměření na Afganistán je mnohem lepší než Irák (Do tý země už vůbec něměli chodit, potopilo to US ekonomiku a "vyhraná" ropa tomu už moc nepomůže.) Sry za OT (politický debaty pod tímto filmem by asi měli být zakázané *:D*)
ghostrider
0 0
reagovat

Re:TedGeorge

Ahoj, mas pravdu, ze jsem neargumentoval, protoze jsem tu nechtel zatezovat eter - jen jsem poukazal na zajimavou moznost a dal ji nepodporil argumenty... Prece argument, ze ten clovek nezvlada taky neni prilis konkretni :+ Jinak je to muj obor a specializace, mohl jsem konkretneji. Kratce, ja vychazim zejmena z volby alternativ - Ja napr. pokladam Billa Clintona za naprostou tragedii v zahranicni a bezpecnostni politice a jeho era a "prazdniny v politice bezpecnosti a zahranicni politice obecne" rozhodujicim zpusobem prispela k soucasnym problemem behem ery G.W.B. Tedy dnes se napr. Baracka O. proste bojim, jakozto po nekolik let nejlevicoveji hlasujiciho senatora a apeacera vuci teroru... Proste ja radsi GWB a vyzkumy mineni nejsou nic pro mne - jen pokud samo delam marketingovou politiku. A chladnou hlavu co se tyka politiky fakt nezachovavam :) Kazdej den toho mam az na hlavu a jsem z toho "nechladnej" az beda. Freedom isn't free... Je to na dlouhou debatu :+.
PS: JFK je good a Stone tohle zmaknul zajimave a dobre (stejne jako Kevin Costner).
104727
Ahoj, mas pravdu, ze jsem neargumentoval, protoze jsem tu nechtel zatezovat eter - jen jsem poukazal na zajimavou moznost a dal ji nepodporil argumenty... Prece argument, ze ten clovek nezvlada taky neni prilis konkretni *:+* Jinak je to muj obor a specializace, mohl jsem konkretneji. Kratce, ja vychazim zejmena z volby alternativ - Ja napr. pokladam Billa Clintona za naprostou tragedii v zahranicni a bezpecnostni politice a jeho era a "prazdniny v politice bezpecnosti a zahranicni politice obecne" rozhodujicim zpusobem prispela k soucasnym problemem behem ery G.W.B. Tedy dnes se napr. Baracka O. proste bojim, jakozto po nekolik let nejlevicoveji hlasujiciho senatora a apeacera vuci teroru... Proste ja radsi GWB a vyzkumy mineni nejsou nic pro mne - jen pokud samo delam marketingovou politiku. A chladnou hlavu co se tyka politiky fakt nezachovavam *:)* Kazdej den toho mam az na hlavu a jsem z toho "nechladnej" az beda. Freedom isn't free... Je to na dlouhou debatu *:+*. PS: JFK je good a Stone tohle zmaknul zajimave a dobre (stejne jako Kevin Costner).
Re:TedGeorge
0 0
reagovat
Asi to tak nema pusobit ale ta malebna atmosfera me fakt dostava
104725
Asi to tak nema pusobit ale ta malebna atmosfera me fakt dostava
0 0
reagovat
Nj, snad se to nezhoupne v Charlieho Wilsona, kterej byl jednu chvíli groteska, v další drama o chudobě, v další zase groteska a nakonec drama o následcích války. Fakt tu rozhoupanost mezi tím, jestli studená valka byla fraška nebo peklo neustál Nichols ani trochu. A tady fakt hrozí něco podobného. Ale Stoneovi zatím věřím.
104713
Nj, snad se to nezhoupne v Charlieho Wilsona, kterej byl jednu chvíli groteska, v další drama o chudobě, v další zase groteska a nakonec drama o následcích války. Fakt tu rozhoupanost mezi tím, jestli studená valka byla fraška nebo peklo neustál Nichols ani trochu. A tady fakt hrozí něco podobného. Ale Stoneovi zatím věřím.
0 0
reagovat
tohle bude takova absurdni groteska z bileho domu..hudebni podkres naznacuje za vaznost jde stranou
104711
tohle bude takova absurdni groteska z bileho domu..hudebni podkres naznacuje za vaznost jde stranou
0 0
reagovat

ghostrider

Stone už "politicky" asi skončil u hodně lidí :) .... To ale nic nemění na tom, že mě ten film už od prvopočátku strašně zajímá.... Podle mě Stone tentokrát nezklame, prezidenty totiž umí:) J.F.K je pro mě naprostej klenot, kterej můžu i přes ty 3 hodiny vidět kdykoliv, a Nixon je podle mě krutě nedoceněnej.... (i když trochu pomalejší).

Jo, a když už seš u toho rasení Bushe... Budoucnost ukáže není žádnej argument. Na jednu stranu je fajn, že si chceš zachovat chladnou hlavu, nepodléhat protibushovským vlnám atd, ale to nic nemění na naprostý absurditě, se kterou se vypořádal se svým prezidentským úřadem. Vždyť jsou tam všichni už naprosto k smíchu.

Ke každému problému se teď staví asi takhle: "Víme, že jsme vám pohnojili pole jedovatými pesticidy, ale teď je potřeba se s tím vypořádat, a my se s tím vypořádáme. Na pole navezeme 60 tun jiného hnojiva, ono se to nějak neutralizuje, a za 20 let vám tam ůžasně poroste mrkev. Jakékoliv jiné řešení je horší."
A na dotaz proč tam teda dovezli na začátku ty jedovatý pesticidy tisková mluvčí Bílého domu Dana Perino odpoví: "Ano došlo k chybě, ale koukněte se jaký máme plán, zachráníme vám 20% půdy, nikdo jiný to neudělá."
Tady prostě nejde o nějak geopolitickej názor... Tady jde o čistej rozum. Ten člověk vůbec nezvládá....

104706
Stone už "politicky" asi skončil u hodně lidí :) .... To ale nic nemění na tom, že mě ten film už od prvopočátku strašně zajímá.... Podle mě Stone tentokrát nezklame, prezidenty totiž umí:) J.F.K je pro mě naprostej klenot, kterej můžu i přes ty 3 hodiny vidět kdykoliv, a Nixon je podle mě krutě nedoceněnej.... (i když trochu pomalejší). Jo, a když už seš u toho rasení Bushe... Budoucnost ukáže není žádnej argument. Na jednu stranu je fajn, že si chceš zachovat chladnou hlavu, nepodléhat protibushovským vlnám atd, ale to nic nemění na naprostý absurditě, se kterou se vypořádal se svým prezidentským úřadem. Vždyť jsou tam všichni už naprosto k smíchu. Ke každému problému se teď staví asi takhle: "Víme, že jsme vám pohnojili pole jedovatými pesticidy, ale teď je potřeba se s tím vypořádat, a my se s tím vypořádáme. Na pole navezeme 60 tun jiného hnojiva, ono se to nějak neutralizuje, a za 20 let vám tam ůžasně poroste mrkev. Jakékoliv jiné řešení je horší." A na dotaz proč tam teda dovezli na začátku ty jedovatý pesticidy tisková mluvčí Bílého domu Dana Perino odpoví: "Ano došlo k chybě, ale koukněte se jaký máme plán, zachráníme vám 20% půdy, nikdo jiný to neudělá." Tady prostě nejde o nějak geopolitickej názor... Tady jde o čistej rozum. Ten člověk vůbec nezvládá....
ghostrider
0 0
reagovat
tak tohle bude srágora.....jinak souhlas s ghostriderem;)
104704
tak tohle bude srágora.....jinak souhlas s ghostriderem*;)*
0 0
reagovat
...ale Zdeněk Srstka by měl hrát spíš Cikrta...:)
104703
...ale Zdeněk Srstka by měl hrát spíš Cikrta...:)
0 0
reagovat
...btw. Civale: něco víc o připravovaném filmu o Paroubkovi bys neměl? :D
104702
...btw. Civale: něco víc o připravovaném filmu o Paroubkovi bys neměl? *:D*
0 0
reagovat
Tohle se asi nebude brát moc vážně...
104701
Tohle se asi nebude brát moc vážně...
0 0
reagovat
Stone už politicky u mne skončil dávno dávno... Fidelofil ;) Rasit Bushe je proste dneska in... Uvidime budoucnost ukaze - viz. nejvice nepopularni prezident Harry Trumman - nyni bran vseobecne velmi dobre. Neni to nemozne, jak by se na prvni precteni zdalo...
104684
Stone už politicky u mne skončil dávno dávno... Fidelofil *;)* Rasit Bushe je proste dneska in... Uvidime budoucnost ukaze - viz. nejvice nepopularni prezident Harry Trumman - nyni bran vseobecne velmi dobre. Neni to nemozne, jak by se na prvni precteni zdalo...
0 0
reagovat
Nějak si nedovedu představit "naroubovat" na Bushe neutralitu. To by musel zatím filmem stát on sám. :-
104813
Nějak si nedovedu představit "naroubovat" na Bushe neutralitu. To by musel zatím filmem stát on sám. *:-*
0 0
reagovat
Teda byl bych mnohem radši kdyby to natočil někdo kdo nepokuřuje havanu s Fidelem :- "Neutralita" příběhu se od toho člověka nedá čekat. Jinak teaser je celkem fajn (až na Ioana Gruffudda, který vypadá jak Tom hanks v Philadelphii)
104803
Teda byl bych mnohem radši kdyby to natočil někdo kdo nepokuřuje havanu s Fidelem *:-* "Neutralita" příběhu se od toho člověka nedá čekat. Jinak teaser je celkem fajn (až na Ioana Gruffudda, který vypadá jak Tom hanks v Philadelphii)
0 0
reagovat

Cival

Tak čistě filmově, postava, která pije, sráží autem, rve se s otcem na závěr se stane prezidentem. Jo, kabrňák.

V realu už ne, jasně. To je jako když považuju za frajera Tonyho Montanu. Cool postava ve filmu, frajer, ale v reálu by si zasloužil sedět.

(potřebuju spánek, srovnávat tady Monatnu a Bushe:D )
104804
Tak čistě filmově, postava, která pije, sráží autem, rve se s otcem na závěr se stane prezidentem. Jo, kabrňák. V realu už ne, jasně. To je jako když považuju za frajera Tonyho Montanu. Cool postava ve filmu, frajer, ale v reálu by si zasloužil sedět. (potřebuju spánek, srovnávat tady Monatnu a Bushe:D )
Cival
0 0
reagovat
ale je to děsná prča. Thandie s Condi ksichtem vládne.:D:D
104800
ale je to děsná prča. Thandie s Condi ksichtem vládne.*:D**:D*
0 0
reagovat
Brolin je jediný dôvod, prečo ma tento film zaujíma. Stone už je out a Bush je pre mňa tá najnezaujímavejšia osoba na tejto planéte. :-
104798
Brolin je jediný dôvod, prečo ma tento film zaujíma. Stone už je out a Bush je pre mňa tá najnezaujímavejšia osoba na tejto planéte. *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se