Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Djimon je borec!


ikona
imf
djimon hounsou
 

Zrovna včera jsme s Hladem řešili, že Djimon Hounsou nám dorostl do frajera nadlidských rozměrů. Už když si v Gladiátorovi tykal s Russellem Crowem, bylo jasné, že se umí ohánět nejen velkými slovy, ale také velkým mečem. V Krvavém diamantu měl co dělat, aby nezašlápnul Leonarda DiCapria a v Never Back Down nafouknul bicepsy takovým způsobem, že si přímo říká o nějakou vypečenou hlavní roli. Spekulovali jsme o God of War, líbil by se nám snad i některý z afroamerických comicsáků (Na Lukea Cage je Djimon trochu ostřeji řezaný, ale Black Panther by mu určitě sednul). A dneska to Hollywood rozseknul za nás.

Remake Conana je za bukem a mluví se i o Rudé Sonje. Charaktery z pera Rona E. Howarda jdou zkrátka na odbyt a tak je na řadě i první z Conanových záporáků, mocný Thulsa Doom. V Barbarovi si ho zahrál uhrančivý James Earl Jones... to bylo před šestadvaceti lety. Nová sólovka by však měla být prequelem, který znovu dokáže pravdivost rčení o tom, že cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Takže tak trochu jako Král Škorpión? Možná... kdyby to dopadlo alespoň tak, určitě by z toho měl radost nejen Djimon Hounsou. My zůstáváme spíše skeptičtí. Na Thulsu si už dnes nikdo nepamatuje a pokud to nehodlají producenti postupem času všechno smíchat dohromady (Thulsa, Conan a Sonja v jednom filmu ve stylu Avengers), tak trochu nám uniká smysl. A přitom se kolem válí tolik nevyužitých drsňáků, do kterých by se Djimon tak rád obul. Na druhou stranu o Thulsovi v hádankách mluví už od jara a prý je to jeho vysněný projekt... asi měl taky v mládí na stěně plakát Arnieho s mečem. Těžko mu něco vyčítat.

Snad bude proklatě cool alespoň ve sci-fi thrilleru Push, kde se objeví po boku Chrise Evanse, Camilly Belle a Dakoty Fanning. Hodně roztodivné obsazení, ale pokud Dakotu vyhodí po pěti minutách do vesmíru a Camilla (nebo Chris) sundá tričko, mohlo by být celkem veselo.

 p.s. Deset babek na to, že tričko sundají oba a Dakota je při tom načapá. :) 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace