Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Rovnou do pekla!


ikona
imf
 

Minule jsme se třásli o osud Kit Kittredge, ale tentokrát drtivá většina z nás na páté místo bohorovně natipovala kosmického vykuka Eddieho Murphyho. A to byla zásadní chyba. Místo dalšího Norbita totiž přišel další Pluto Nash. Šok z ultranízkých tržeb Eddieho fláku tak trochu přebil fakt, že všechny ostatní novinky se chovaly vzorně a podle předpokladů. Hellboy otevřel za "pětatřicet", Cesta za "dvacet plus" a štamgasti propadli jakž takž dle pravidel slušného chování. Proto se nelze divit, že v tipování jednotlivých filmů se objevují samé devadesátky - Charlotte se dokonale trefila do druhého Hellboye (99,4%), BEST střelil do černého u Cesty do středu země (za čistou stoprocentní) a dokonce i filmy z předchozích týdnů měly svoje stovkaře (Georgee, JANTAR29 a killerzeli).

Chleba se ovšem začal lámat ve chvíli, kdy někdo natipoval místo Davea regulérní páté místo, tedy comicsárnu Wanted. To se povedlo např. liukovi, který s obrovským odstupem vyhrál aktuální kolo (přesnost 91,85%) a kyllerovi, který s téměř osmaosmdesáti procenty utekl zbytku startovního pole. Třetí Jarda59 má přes ohromující přesnost ve čtyřech trefených celkově "pouhých" 81,58%. 


Co tahle smršť udělala se sezónním žebříčkem? Inu, opět se děly velké věci, ale očekávat zemětřesení na prvním místě by bylo naivní. The Joker si průměrným výsledkem (77,77%) udržel těsné vedení, ale liuk mu pochopitelně dýchá na paty. Mocným skokem se k němu přiblížil na vzdálenost desetiny procenta. I na dalších místech je celkem narváno. Uživatelé dadza a Azirafal sice uhájili vydřené posty z předchozího kola, ale naproti se jim vydala Charlotte a také Cival, který částečně napravil zaváhání z předchozího kola a opět předstihl redakční kolegy (vlastně jen mou maličkost, ale zmínit to musím). Stihnul se mezi nás ještě vklínit cabal, ale své osmé místo si hodlám uhájit, i když je to teď v Top Tenu hodně nabité a Mariano i runner budou jistě zuřivě dorážet.

Mírně stoupají Newmy, Divočák a qualkalim (velmi dobré výsledky) a je určitě potěšující vidět, že po smolném posledním kole se do hry opět vrací Silence (postup o osm míst, podobně může slavit i Jarda59). A co Maroslav? Z druhého místa na devatenácté! Největší propad posledních týdnů a neuvěřitelný průšvih. Uvidíme, jestli se mu povede s tím do konce sezóny něco udělat. Ale dohnat čtyři procenta během pěti/šesti zbývajících kol? To bude fuška.

Ale neplatí to jen pro Maroslava, udržet si pozici v Top 15 vyžaduje značnou dávku štěstí a nervů. Na exkluzivní umístění má zálusk celá řada hráčů a procentuální rozdíly začínají být mikroskopické. Příští týden startuje Temný rytíř, muzikál Mamma Mia! a animovaní Vesmírní opičáci. Že by další oříšek a souboj o pátou pozici? Můžeme si dovolit to zase otipovat "od boku"? Jedno je jisté, do čtvrtečního večera se někteří z nás nevyspí. Hodně štěstí. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace