Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Hancock ruluje


ikona
imf
 

Will Smith rozhodně umí natáhnout lidi do kin, ale ani během pětidenního tažení, které se tentokrát započítávalo do Tipovačky, nijak přesvědčivě nepřekonal Tonyho Starka. Výsledek je sice lepší, ale Iron Man měl za srovnatelné období přeci jenom o pár milionů víc. Přes značné přestřelení většiny zúčastněných však Hancock nebyl tou největší bolístkou. Mlelo se to na pátém místě, kde řada lidí místo osvědčené Kung Fu Pandy tipovala nezletilou Kit Kittredge. A to se jim krutě nevyplatilo.

VÝSLEDKY

Co se přesně stalo? Díky penalizacím za nepřítomnost klíčového titulu v Top 5 se do čela rychle drali ti, kteří tipovali nejen přesně, ale také trochu riskovali. Při absenci Kit by se jim totiž penalizace započítávala hned třikrát (je to novinka), u Pandy jen jednou. Hnáni strachem se tedy bojovníci vrhli na Kit a... selhali. Až na čtrnáctém místě se objevuje první fanda Abigail Breslin, uživatel uderenec. Je třeba mu zatleskat, protože výsledky u ostatních filmů má těžce přes devadesát procent. Tomu říkám výkon.

Dobře si ale vedli i Azirafal a dadza na prvních dvou místech, kteří se s Pandou vyšplhali nad devadesát procent průměrně. Což bylo zatraceně důležité, protože i někteří jindy silní hráči si sáhnuli někam k padesáti procentům. A níž.

A co konkrétní vítězové? Duck96 skvěle odhadnul Hancocka, Plesky a Maroslav bodovali u VALL-I, uderenec trefil nevyzpytatelné Wanted, Mariano spolu se Strangerem777 stoprocentně uhodli Smarta a Sublog se popral s Civalem u Pandy. Oba nad devětadevadesát procent.

Nejzajímavější jsou logicky posuny v dlouhodobém sezónním žebříčku. Joker je opět na prvním místě, které ukradnul Maroslavovi (ten se též stal obětí Kittregiády), ale zajímavé to začíná být pod nimi. Díky devadesátkovým výkonům se o třináct a šestnáct míst vzhůru vyšvihli dadza a Azirafal. Podobně prudkou změnu nikdo nečekal a liuk se dost možná diví, že si udržel pátou pozici. O jedno místo vzhůru poskočila Charlotte, o dvě pak já (díky, Pando, díky :). Cival a cabal naopak klesli (Cival i přes natipovanou Pandu, holt těžce přestřelený Hancock se projevil). Mariano udržel desítku, ale kromě dvou nováčků v Top Tenu všichni zažili slušný sešup, co se týče celkových procent.

Někteří ovšem na zapeklitém víkendu vydělali. Sublog vystřelil o šestnáct pozic nahoru (13.), Divočák o sedm, qualkalim o osm a Georgee rovnou o třináct. Samozřejmě tu máme i padlé... Silence o osmnáct (upřímnou soustrast), Luc44 o pět a Peteers o deset. Hodně štěstí v dalším kole, se třemi silnými premiérami ho budeme potřebovat všichni. Bude Murphy pátý? Nebo z něj bude další Kit? Zahřívejte závity...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace