Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zase Kamarádi?


ikona
imf
seriál
 

Když je nerestartujete, tak se alespoň vrátí v bleděmodrém. Pod Superman rebootem někdo vtipně poznamenal, že hollywoodští producenti si myslí, že má průměrný divák tzv. pětiletkovou paměť. Důkazem budiž i polopřímé pokračování Beverly Hills 90210, které bude "znovuobjeveno" spolu s novou generací, ale už teď se do něj cpou hvězdy originálu - Donna, Kelly a dokonce i Brenda. Chtějí si zahrát dospěláky a pomrknout tak na původní fanoušky. A svou šanci se pokoušejí chytit i herci z velepopulárních Přátel. Po úspěchu celovečerního Sexu ve městě se není co divit. Po čtyřech letech od skončení seriálu totiž, podobně jako v případě Carrie a spol., většina herců jen paběrkovala. David Schwimmer se dal na režírování, Matt LeBlanc chvilku šolichal spinoff Joey a Matthew Perry se pokoušel nastartovat kariéru v kvalitním, leč divácky neúspěšném Studio 60 on Sunset Strip. O holkách raději nemluvě, Jennifer Aniston sice po zádech svých snoubenců vylezla k jakž takž filmové kariéře, ale o postu další Julie Roberts nebo Meg Ryan si může nechat jenom zdát.


Proto se nakonec i Jennifer rozhodla dát projektu zelenou a u Warnerů teď horečně shánějí scenáristu, který by to dal rychle dohromady. Seriálové železo se musí kout, dokud je žhavé. Pokud vydělal Smart a Sex, mohli by Přátelé zbořit všechny rekordy. Ostatně finální epizoda patří k nejsledovanějším televizním pořadům všech dob. Potíž je snad jen v tom, že byla připravena a dějově vytěžena tak pečlivě, že bude problém na deset sezón nějak se ctí navázat. Vše bylo řečeno a milostné mnohoúhelníky se protnuly tolikrát, že už jaksi není o čem točit. Udrží tenhle návrat pohromadě nostalgie nebo mají kluci a holky v rukávu trumfové eso? A hlavní otázka (tramtadadá)... chceme dvouhodinový sitcom? Mám rád tu znělku a měl jsem rád prvních pár sezón, ale z tohohle nápadu čouhají dolary na sto honů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace