Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ho-Ho-Holmes!


ikona
imf
sherlock holmes
 

Ale my se nesmějeme. Jednoho Sherlocka Holmese už chystá Guy Ritchie a my rozhodně preferujeme akční verzi slavného londýnského detektiva, než nějakou šaškárnu z dílny Frat Packu. Tím spiš, když si má Sherlocka zahrát Sacha Baron Cohen a jeho věrného sidekicka, doktora Watsona, sám Will Ferrell. Musím říct, že jejich společnému výstupu v Talladega Nights a vzájemnému polibku na MTV Awards jsem se nesmál, ale scénář má na starosti Etan Cohen (žádný příbuzenský vztah z toho nekouká), autor scénáře k Tropic Thunder. A to je film, který vypadá jako druhý Zoolander, tedy po čertech vtipně. Pokud by se podobným kulometným humorem podařilo nakazit i variaci na holmesovské téma, možná by to za úvahu stálo, i když si Ferrella jako Watsona nedokážu představit ani v nejdivočejším snu.

 Než začnete posílat hromy a blesky, musíte si uvědomit, že Sherlocka, slavnou to literární ikonu, se filmaři pokusili "znásilnit" už celkem 197x! Poprvé už v roce 1905. Od té doby se až na několik juniorských  a ruských adaptací většinou tvůrci drželi pravítka a zobrazovali Sherlocka jako geniálního britského džentlmena, co neudělá ani krok bez své čapky a dýmky. V produkci Judda Apatowa by se to mohlo změnit. Jen doufám, že se za bukem neobjeví Jon... a nebo víte co? Já to neřeknu. :) Počkáme si na další info, zatím z toho kouká spíš projekt na truc, který má zamotat hlavy případným fanouškům brilantního detektiva. Já se zblbnout nenechám a už vyhlížím Ritchieho verzi. Možná proto, že neustále sjíždím trailer na RocknRolla. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace