Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nehraj to znovu, Eddie!


ikona
imf
eddie murphy
 

Kolikrát jsme ho přemlouvali, aby s tím seknul. Hlavně ne dalšího Norbita nebo Zamilovaného profesora... teď má na stole scénář ke čtvrtému Policajtovi v Beverly Hills a spekuluje nad tím, že s herectvím nadobro sekne. Velmi pravděpodobně je to snaha o navýšení vlastní ceny, ale Murphy zřejmě čeká, že budou fanoušci houfně nesouhlasit, když říká "Natočil jsem skoro padesát filmů. Mám pocit, že své už jsem udělal. Co tu vlastně ještě dělám?" Já se ptám podobně a odpověď, která by Eddieho uspokojila mi do hlavy nepřichází. 

Murphy  argumentuje tím, že třetí Policajt je mizerný a to zejména kvůli nedodělanému scénáři. Prý se tenkrát s producenty hádal, ale nakonec dali na stůl papírek, který mluvil za vše. "Myslel jsem, že je to telefonní číslo, ale pak řekli, tolik dostaneš. To byla nabídka, co nešla odmítnout," připustil Murphy a dodal, že u čtyřky je v podobné situaci, ale rozhodně si nenechá od fanoušků nadávat, když se film nepovede. Podobné hlášky jsou při pohledu do jeho filmografie vskutku úsměvné. Ratner prohlásil, že hodlá natáčet v říjnu, bez ohledu na Murphyho účast. Oproti původním předpokladům by měl snímek útočit na eRkový rating. Po Wanted se podobný záměr bude prosazovat o něco snáz, ale bez Murphyho v hlavní roli? Koho byste obsadili místo něj jako mladíka s rychlou rukou a rychlou pusou? Momentálně mě nenapadá žádná alespoň trochu přijatelná varianta. Jamie Foxx umí být srandista i akčňák, ale stejně jako Will Smith už má nejlepší léta za sebou (Murphymu bylo v době natáčení třiadvacet!). Takže jak z toho ven? Hlavně mi tam necpěte čtyřicátníky, když jsme je teď vyřadili... a potřeste Murphymu rukou, až půjde do šatny. Za těch pět, šest skvělých komedií si to bezesporu zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace