Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blu-novinky #9


ikona
st39.6
 

Za poslední dva týdny se i u nás objevily filmy, které by mohly konečně zajímat i některé z našich čtenářů. Trojkombinace od Foxů a Soňáků přináši na český trh s patřičnou jazykovou podporou Hitmana, 28 týdnů poté a první Muže v černém. Zatímco první dva zmíněné jsou jedny z prvních filmů na našem trhu, které nejsou od Sony (Bontonfilm začal distribuovat i Foxy), ten poslední zaujme hlavně technické geeky - Muži v černém jsou vůbec první evropský titul, který má na disku funkci BD-Live.

 U toho ještě zůstaneme, studio Warner Bros. totiž oznámilo, že začne na své disky také implementovat BD-Live a to na konci roku. Jedním z možných kandidátů na první takto vybavený film je Temný rytíř. Ještě předtím slíbil Disney, že BD-Live bude jeho prioritou a bude se přes tuto rozšiřující funkci snažit propagovat nový formát. Zatím nejvybavenějším diskem vůbec bude zářijová Šípková Růženka, od té dál už se nesetkáte s Disneyho filmem bez BD-Live.

V Americe vyšlo samozřejmě o pár titulů víc, z těch nejzajímavějších je to Jumper, Bucket List, 10000 př. n.l., Persepolis, nebo Kronika rodu Spiderwicků.

(horní tabulka je týden do 8.6.2008)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace