Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Kdo byl nejchytřejší guru?


ikona
imf
 

Novou a ode dneška jedinou oficiální výsledkovou listinu najdete ZDE. Vděčíme za ní mihhimu a je to roztomilá náhoda, že právě on vyhrál aktuální kolo. Žádné čachry ani čáry za tím ovšem nehledejte. Je to kombinace všech možných faktorů, od pověstného štěstíčka až po zdlouhavé rešerše a mazlení s historickými tabulkami. Jisté je, že sezónní i dlouhodobý žebříček má nového lídra. Díky vyrovnaným výsledkům se jím stává Maroslav, který odsouvá Jokera na druhou pozici. I jinak bylo celkem živo - o čtyři místa nahoru se posunul Luc44 (ovšem za cenu vyfasované absence, snad se příště polepší), o dvě Cival a o tři já (ale jsem pořád za ním, k sakru ;). Do žebříčku se naopak skvělým výsledkem probojoval Peteers (devátá pozice, postup o osm příček vzhůru) a na desítku klesla Charlotte. Čtvrtý Jeržik má tři absence, což ho staví do nepříjemné pozice. Do konce sezóny už nesmí vynechat ani jednou.

Skokany týdne se na předních příčkách stávají Azirafal (o devět míst nahoru na šestnáctou pozici) a Newmy (o devět míst dolů na patnáctou pozici). Čisté průměry mohou s výsledkovými listinami zpočátku trochu míchat, ale už během příštího kola se vše ustálí. Hlavní je, že si teď průměr a vývoj umístění může spočítat každý na prstech ruky. A nezapomeňte nahlédnout do svého profilu, čeká vás tam spousta dalších informací.

Ještě pochvaly za přesné tipy konkrétních titulů. U Smarta nejchytřeji tipovali Snek, -dRaGoN- a cabal (všichni nad 99 procent), Učitele lásky dobře trefil právě triumfující mihhi a s propady si nejlépe poradili mihhi (opět), imro, BEST a imf (tralala :). Už se asi nehodí mluvit o tom, že příští týden bude ožehavý... comicsová Angelina s eRkem a roztomiloučký pixaří animák. Jak tohle asi může dopadnout? Nečekejte, že vám prozradím svoje tipy. Na přemýšlení máte zhruba dva dny, do té doby dost možná stihneme postavit i tu diskuzní místnost. Právě teď se pokládají první cihly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace