Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka v zeleném


ikona
imf
 

 Od hlavy až k patě jsme se dnes převléknuli do brčálových barev. Ať už jde o Shyamalanovo eko-drámo nebo Leterrierovu comicsovou vložku. Očekávalo se, že Hulk zašlape Inda do země, ale nejen že trailery na Stalo se dokázaly nalákat početné houfy amerických diváků, v Evropě dokonce (na trzích, kde startovaly oba filmy) Shyamalan zeleného obra nechal daleko za sebou. Inu, žádná comicsová kultura. Na domácí půdě i přes průšvihovou kampaň a relativně malý počet kin Hulk svou pověst obhájil, i když tedy bude chodit na vodítku za Iron Manem. Tržby kolem 55 milionů nelze nazvat průšvihem ani úspěchem. Zástupci Marvelu se na fotkách budou usmívat, ale jemná trpkost tam vzadu určitě je. A zůstane pravděpodobně i na rtech mnohých tipovačů, kteří poměr mezi oběma novinkami neodhadli správně (Hulkovi se hádalo víc, Stalo se míň... plus mínus šest milionů v obou případech). Na dalších místech se pak nic moc nedělo. Silnější Shyamalan sebral vítr z plachet Pandě a Zohanovi, pátý Indy naopak popadnul druhý dech a rázně odfouknul holky z Manhattanu i s jejich panem Božským. A to jsme se báli, že to bude o fous. :)

Na prvním místě aktuálního kola široko daleko žádný štamgast, což vyústilo v alší zhuštění celkového pořadí. Pogratulovat můžeme -dRaGoNovi- s téměř čtyřiadevadesátiprocentní úspěšností, v těsném závěsu následují Toren a Azirafal. U Hulka se objevilo pár velmi přesných střelců (-dRaGoN-, Rastr, rcorp a navrátivší se Young Student), Shyamalana nejlépe otipoval ragnar a pár expertů se zvládnulo poprat i s propady starších filmů - stoprocentní MAJkLSON u Pandy, Vojtik u Zohana a Dlaha u Indiana Jonese. -dRaGoN- a Toren měli nejvyrovnanější tipy, takže zaslouženě ovládnuli celé kolo, ale v celkovém pořadí se v první desítce hrála jen škatulata. The Joker zůstal na čele (měl ovšem jeden z nejhorších týdnů vůbec), Newmy musel uvolnit místo liukovi i cabalovi (čímž je stará trojka opět pohromadě, oba předvedli v tomto kole vyrovnaný výkon) a na bramborové pozici nahradil Charlotte, která se posunula do středu Top Tenu. Šesté místo stále hájí Cival, na sedmičku skočil Luc44 (a předběhnul mě, takže asi... gratulace :). Desítku pak uzavírají na stejných pozicích jako minule Sublog a dadza.

Rozdíly v procentech jsou minimální a až se srovnají "mediány" a začne se příště hrát podle upravených pravidel (detaily se včas dozvíte), bude ještě zajímavější. Více detailů jako obvykle najdete v mihhiho tabulkách (odkaz pod článkem). Opět víkend plný překvapení, ale těm nejlepším to nezabránilo v tom, aby šli s přesností daleko za hranici devadesáti procent. Vyjde to i příští týden, kdy se do kin vrací Mike Myers a velmi ambiciózní adaptace seriálové ujetosti Get Smart? Vzpomínáte jak Carell dopadnul minule? Bude veselo.

Tipovačka :: Výsledky tohoto kola :: Celkové pořadí :: Celkové pořadí by Mihhi 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (119)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace