Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bourne Sigma


ikona
imf
ludlum
 

 Jasonovi se do kin nechce. Universal sice slíbil, že se slavný Ludlumův hrdina vrátí, ale zřejmě to nebude dřív, než se Damonovi a Greengrassovi začne stýskat. Chancellor Manuscript s uvažovaným DiCapriem je také u ledu, takže vás jistě potěši, že se na obzoru zjevil The Sigma Protocol. A Universal by ho rád natočil co nejrychleji. Už dokonce zapřáhnul scenáristy Iron Mana, Arta Marcuma a Matta Hollowaye, kteří pečlivě zkoumají a přepisují akční thriller ve kterém bankovnímu úředníčkovi sepne v hlavě páté přes deváté a uvědomí si záhadnou souvislost mezi pohyby na burze a operacemi tajného spolku, který neviditelnými prsty řídí globální ekonomiku. Taková informace pochopitelně nemůže zůstat nepotrestána. Zachraň sebe nebo svět, tak by mohlo znít úderné motto na plakátech. Dočkat bychom se jich měli už v roce 2010, ale o obsazení nebo režisérovi zatím studio nemá ani páru. Slušně řečeno. A Marcum s Hollowayem rozhodně nemají na starosti jen Ludluma. Pravděpodobně zavrtají brky i do druhého Iron Mana a dohodnutý mají i remake Highlandera (tomu se říká sdělovat informace jaksi mimochodem :)


Pokud by vám Bourne přesto hrozně chyběl, doslova za humny je agentův herní debut v Bourne Conspiracy. Vzhled hlavní postavy tu koresponduje spíše s knižní verzí (žádný Matt Damon), ale všechno ostatní je při starém, tj. lámání končetin, běhání, plížení a střílení, co se do vás i protivníků vejde. Dojmy z hratelného dema ovšem naznačují, že přes veškerou snahu se Cospiracy zařadí po bok průměrných her, které se snaží uchvátit především nenáročné filmové fandy. Zaútočí lépe chystaná adaptace Quantum of Solace, která poběží na pokrokovém Call of Duty 4 enginu? Vývojáři slibují parkour, rozšířenou dějovou linii a spoustu vychytávek, ale zkušenost nabádá k obezřetnosti. Bond si zatím v herním zpracování vedl nejlépe na konzolích a ani to nebyla sláva hodná ohňostrojů. Na joypadu pohořel i Jack Bauer. Tajným agentům je zřejme souzeno zůstat v terénu. Tak tam za nimi vyražte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace