Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... #3


ikona
imf
casting
 

Čím otevřít náš pravidelný castingový koutek? Samozřejmě druhými Transformery. Vrací se nejen Shia, ale i Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro nebo Glenn Morshower. Oželet musíme švédskou lamačku kódů (na půl úvazku též regulérní sexbombu), ale dřívější zprávy naznačují, že o hezké holky nebude v Transformerech nouze. O návratu konkrétních robotů zatím Bay logicky mlčí, ale na place byl vidět třeba i "přetržený" Jazz. Natáčení je v plném proudu, takže podobných zpráv jistě bude přibývat.


Zpěvačka Garbage, Shirley Manson, získala roli v druhé sezóně Sarah Connor Chronicles. Zahraje si šéfku společnosti, která se zaobírá vývojem a zkoumáním nejnovějších technologií. Seriál pravděpodobně nespasí ani její případné pěvecké číslo. Pokud se má "zvednout", musíme doufat v další nové, snad trochu známější, tváře.

Hned jak Guillermo Del Toro a Peter Jackson oznámili světu, že se dohodli na tom, kdo bude hrát Bilba, začaly se objevovat první spekulace. Zatím vede James McAvoy, ale jakékoliv jméno je pouhým zbožným přáním. Del Toro prohlásil, že s definitivním castingem se bude čekat až na finální scénář. Což v přeneseném slova smyslu znamená, že se mohou fanoušci na rok uložit ke spánku. I když ten McAvoy... hmm. :)


Celovečerní Sex ve městě touhle dobou (velmi pravděpodobně) láme žánrové rekordy a Richard Loncraine (Wimbledon) si už předběžně zamluvil pana Božského (Chris Noth) pro svou novou romantickou komedii My One and Only. Jeho partnerku si zahraje Renée Zellweger a ve filmu ho bude muset doslova ulovit. Kdo by chtěl Renée s několika dětmi, kočující od města k městu? Vždyť i George Clooney jí kdysi dávno nechal několik dní bezradně stát před svojí vilou.

Robert Rodriguez už v tom zase jede. Tentokrát mu neradí jeho vlastní děti, spíš vymýšlí, kam by obsadil svou novou lásku - Rose McGowan. V Planetě Teror z ní udělal prostitutku, teď z ní bude buď sadistická dozorkyně nebo vězněná sexuální mašina. Asi tak si Rodriguez představuje dva hlavní tábory nového televizního seriálu Women in Chains. Prison Break mu nepřipadal dost peprný a tak to u producentů zkouší s béčkovým tématem, ve kterém jsou ženy ponižovány, mučeny a samozřejmě se snaží vyškrábat na svobodu. Zní to jako z hodně špatného 70s exploitation fláku, ale pokud bude Rodriguez režírovat alespoň pilotní díl, určitě se toho nějaká stanice chytí.


V retrostylu zůstávají i Wachowští. Speed Racer je asi největším průšvihem roku, ale Joel Silver a sourozenci jsou zpátky v německých ateliérech a dohlížejí na to, aby James McTeigue udělal z Ninja Assassina největší kung-fu nářez všech dob. Kluci se určitě budou snažit. Cheesy zápletku už na skladě mají, bez Yuen Woo-Pinga a ohebných fighterů (Rick Yune nebo ztrouchnivělý Sho Kosugi to určitě nejsou) se ale bude žánr redefinovat těžko. Na akční scény z téhle dílny ale byl zatím vždycky spoleh a nakonec prý zaskočí alespoň Collin Chou (Seraph v Matrix sequelech), takže mírný optimismus přece jenom převládá. Jenom tak trochu není jasné, kdo na to vlastně přijde do kina. Joel Silver asi nemá příliš klidné spaní.

Velmi potichu se rozjelo natáčení sequelu k Donniemu Darkovi. Jmenuje se S. Darko (původně jako Samantha D.) a odehrává se sedm let po událostech prvního filmu. V hlavní roli Daveigh Chase, ve vedlejších např. Briana Evigan (uff) nebo Elizabeth Berkley (uff?). Děj je totálně nepochopitelný, ale tentokrát ho nebude krotit Richard Kelly, ale v podstatě neznámý Chris Miller.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace