Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všudybyl Ratner


ikona
imf
herní adaptace
 

Až se bude natáčet čtvrtý Kameňák, natočí ho Brett Ratner. Takhle nějak by mohl uvažovat průměrný čtenář aktuálního novinkového servisu. Ratnerovo jméno se objevuje u každého druhého projektu. Možná je za tím režisérova snaha nakopnout vlastní produkční společnost, možná ho relativní neúspěch třetí Křižovatky smrti nijak výrazně nepoznamenal. Přetahují se o něj producenti Policajta v Beverly Hills, rozjíždí druhý televizní seriál (po Prison Break nás čeká policejní Blue Blood) a teď si ještě vyšlápnul na adaptaci populární herní série God of War.


Jeho odpůrci (a že je jich dost) z toho popravdě moc odvaření nejsou. Příběh řeckého überválečníka Kratose, jenž v brutální mlátičce sestřeluje obry a máchá kolem sebe obrovským bičem (případně čímkoliv co mu přijde pod ruku), má potenciál stanout po boku Barbara Conana nebo alespoň Krále Škorpióna. Ratner možná na tuhle předem eRkovou zábavu není tím nejlepším adeptem, ale pokud se přestaneme tahat o ratingy, je jasné, že by dokázal sehnat slušný rozpočet a propůjčit adaptaci to správné měřítko, které by ji mohlo vyslat do přímého souboje s Bruckheimerovým Princem z Persie. Na toho Kratos možná ztrácí v akrobacii, ale při nejbližší příležitosti by ho rozmáznul o zeď. Kdo by ho měl hrát? Dwayne Johnson nebo Vin Diesel se přímo nabízejí, když pohlédneme na Kratosovu muskulaturu, fanoušci by ale nejradši před kamerou viděli Djimona Hounsoua. Nejsou to špatné volby a God of War je s chystaným třetím dílem určitě horkým zbožím. Ani filmoví fandové by k němu neměli zůstávat chladní. Po nepodařené Cestě bojovníka a spíše směšném 10,000 BC máme v oblasti neohrožených barbarů co dohánět. Kratos by mohl rozvířit stojaté vody a konečně předvést, jak zatočit s nepřítelem. V zatím pouze hypotetickém duelu Newell vs. Ratner tak sázím na toho druhého, poháněn těmi lepšími vzpomínkami na třetí X-Meny. A co vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace