Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peter Parker mění tvář


ikona
imf
spider-man 4
 

A i když ještě nevíme její definitivní podobu, po internetu kolují "zaručené" informace přímo z kanceláří Sony. V boji o masku pavoučího muže jsou momentálně dvě žhavá želízka - Patrick Fugit (Na pokraji slávy) a Michael Angarano (Škola superhrdinů). Toho prvního jste mohli vidět hlavně v již zmíněné Croweově hudební anabázi, Angarano má za sebou trochu víc rolí (je zajímavé, že on i Fugit hráli v Na pokraji slávy stejnou postavu, jen v různých časových obdobích) a momentálně se pokouší obírat americké publikum o dolary v akčním Forbidden Kingdom. Vůbec by tedy nebylo divné, že by po něm Sony skočila jako po nadějném zelenáči. Nový Shia z něj sice nebude (chybí tak tři lopaty charismatu), ale proutek se má ohýbat, dokud je mladý.

Práce na čtvrtém (a pátém) Spideyho dobrodružství se rozebíhají s neodvratnou samozřejmostí, kterou vám mohou zaručit jen takřka miliardové zisky a hned několik rekordů za pasem (nejlepší víkend všech dob, nejlepší denní otvírák vůbec atd.). Japoncům i samotnému Marvelu ale jistě vrtá hlavou, jak diváci zareagují na změnu hereckého lídra a také střídání za kamerou - Tobey Maguire a Sam Raimi se totiž nehodlají vrátit ani za zlaté prase (je pravděpodobně, že by jim Sony klidně nadělila celé stádo) a podobná škatulata většinou procházejí jen při restartech (Superman, Hulk). Výjimkou budiž Batman, ale i v jeho případě odchod Michaela Keatona znamenal propad série do horoucích pekel. Znovu to napravil až restart. Máme tedy počítat s tím, že na to nová Spidey trilogie půjde trochu jinak? Trochu to odporuje klasickému americkému "když to není rozbitý, tak to nespravuj". Spider-Man 4 zkrátka bude oříšek. A abych byl upřímný, pochybuji, že některý z uvedených herců ho zvládne rozlousknout. Kdybych si měl vybrat, volím Angarana, ale začal bych se modlit, aby ten kluk vyrostl z kukuče týpka, kterému každý den kradou ve škole svačinu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace