Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka pod kloboukem


ikona
imf
 

Indiana Jones. Vrátil se po dvaceti letech a přinesl s sebou převeliký hlavolam. Vydělá za víkend sto padesát milionů, nebo se stane zázrak a Indy zboří všechny existující rekordy? Dnes už víme, že druhý Titanik se nekoná, ale čtvrtý díl se přesto stává dosavadním králem letošní boxoffice sezóny a zatím jediným filmem, který překonal magickou stamilionovou hranici. Někteří z vás byli ve svých tipech odvážnější, jiní se drželi zpátky. Nejvíc pod kloboukem měl ovšem Sublog, který zvítězil s nebývale vysokou přesnosti kolem pětadevadesáti procent. Zvýšenou úspěšnost měla většina lidí v Top 20, což zapříčinilo značná škatulata napříč celkovým pořadím. Sublog si polepšil o devět míst, oproti tomu ostřílení pardálové trochu ztráceli. Cival minimálně dočasně přišel o místo redakčního vizionáře (in your face, bro ;), The Joker si navzdory slabšímu víkendu udržel celkové prvenství, ale dýchá mu na paty řada stabilních hráčů, např. Cabal, liuk nebo Charlotte.

Skokany týdne se stávají sidda, Fecal Zombie nebo křysař Lubo, největší propady naopak zaznamenali Young Student a sohaj (propásnuté kolo?). Zvláštní uznání zaslouží Zkukol za strojově přesný tip na Indyho. Mnohem důležitější však bylo správně odhadnout propady ostatních filmů. Většině lidí se to dařilo, ostatně podívejte se na výsledky sami. Mihhi pro vás připravil i přehlednou tabulku v pdf, kde jsou zaznamenány i změny v pořadí. Já jenom připomínám, že do čtvrtečního večera můžete tipovat další týden (zde), ve kterém startuje např. Sex ve městě. Jak moc věříte seriálovým adaptacím... o víkendu se rozhodne, jestli má někdo rád holky a jiný zase vdolky, nebo jestli půjdou do kina úplně všichni. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace