Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Abramsovo Okrajové eso


ikona
imf
seriál
 

Už těch Ztracených možná bylo dost. I když se populární seriál ve čtvrté sezóně nebývale nadechuje, myšlenky J.J. Abramse už jsou dávno úplně jinde. A nemluvíme teď o celovečerním Star Treku nebo sequelu k Monstru. Ve spolupráci s Fox TV chytá jeden z nejtalentovanějších mladíků Hollywoodu zbrusu nový seriál. Jmenuje se Fringe a jeho dvouhodinový pilot uvidíme pravděpodobně už letos na podzim. Agentka FBI v něm musí čelit tajemné nákaze, která "zlikvidovala" kompletní posádku mezinárodního letu do Bostonu. Pár desítek zohavených mrtvol není jen tak a nitky případu vedou k tajným vojenským experimentům, které prováděl Dr. Bishop (John Noble z Pána prstenů), toho času v blázinci. Jeho syn (Joshua Jackson) se o něj vůbec nezajímá, ale kolotoč nadcházejících událostí je rychle svede dohromady a definitivní trio je pak odsouzeno řešit záhady na samotné hranici (odtud slůvko Fringe) lidstvu známé vědy. Trailer najdete zde.

Pokud vám to trochu připomíná Akta X, nejste daleko od pravdy, u Abramse nás ale jako obvykle čeká nějaká ta velká záhada v pozadí, která se bude jen velmi pomalu odkrývat. Foxové si s Fringe hodně věří a mají k tomu pádný důvod, protože Abramsovy seriály vždy odstartovaly s velkým úspěchem (samozřejmě mluvíme o Aliasu), přičemž teď už je jeho jméno zárukou kvality, za kterou budou ochotně migrovat miliony vděčných diváků.


To si ostatně Foxové plně uvědomují i u druhé novinky, se kterou hodlají na diváky zaútočit v nadcházející 2008/2009 sezóně. Dollhouse vrací do hry Elizu Dushku a především Josse Whedona. Že by konečně akční seriál, ve kterém přestřelky a bitky vypadají konkurenceschopně a ne směšně (ano, mluvím o Chuckovi ;)? Kéž by. U obou tvůrců je každopádně zaručena vysoká kvalita, což by mohlo být po fiasku jménem Sarah Connor Chronicles velmi osvěžující. Abrams dostal na svůj pilot deset milionů dolarů a Whedonův pokus vypadá minimálně v ukázkách hodně slibně. Že by konečně čerstvá krev v áčkovém segmentu? Doufejme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace