Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší trailery roku 2005


ikona
imf
moviezoneredakce
 

K Á patří i Bé, Jing se neobejde bez Jangu a starý dobrý Merkur zobrazuje černou i bílou barvu současně. Pokud jsme včera vyhlásili nejlepší filmy roku 2005, musíme na to logicky navázat zhodnocením dalšího veledůležitého obsahu našeho webu, tj. trailerů, na kterých MovieZone vyrostla. Pořád ještě ty dvouminutové potvůrky k smrti milujeme a důkazem je i akce přichystaná na 6.ledna. Všechny dnes zmíněné ukázky na ní mimochodem uvidíte.

Redakce se po dlouhé (cca 6 minut) řeži shodla na pětici ultimátních ukázek, které nepochybně patří do paměti každého foršpanového fandy. Jsou natolik vyvážené a navzájem nepodobné, že tentokrát ani nebudeme určovat pořadí a prostě jen u každého zmíníme pár důvodů, kvůli kterým u nás stojí tak vysoko.

Jarhead Trailer 1 - Dokonalá synchronizace hudby a obrazu, mimořádně lákavé téma a Sam Mendes. Navzdory vlažným zahraničním recenzím pořád ještě díky téhle ukázce doufáme, že film bude pecka. Trailer, který vás praští do nosu a upozorní na film, o kterém jste neměli ani šajnu.

Fountain Teaser - Přesný opak rotujících X a slévajících se Téček. Na omezeném prostoru zvládá tenhle teaser narvat do diváků maximum a rozpálit je očekáváním až doběla. Pustíte si ho jednou a jste ohromeni, pustíte si ho popáté a zas najdete nějakou tu nuanci, kterou jste předtím přehlédli. Magické.

Star Wars Episode III Trailer - Nejočekávanější upoutávka roku potvrdila svůj "level" a všeobecně známé piplání, které Lucas svým dítkům věnuje. Takhle má vypadat čistá prácička, navíc vylouhovaná z nejkvalitnějšího materiálu. Když máte v traileru zrod Darth Vadera, nemůžete prohrát.

Hitchhiker´s Guide to the Galaxy Internet Trailer - Nápad stejně geniální jako vypočítavý, ale nakonec si podmanil celou redakci. Na trailer o tom, jak dělat trailer, zřejmě nikdy nezapomeneme a myslím, že některé jeho pasáže už pomalu zkultovněly. Balzám na duši každého hardcore traileráka, ať už si o filmu samotném myslíte cokoliv.

Mr. and Mrs. Smith International Trailer - Ukázka kterou si minimálně Kocour svého času pouštěl až do úplného zemdlení. Jestli víte jak lépe namíchat koktejl akce a humoru, s megahvězdami v hlavních rolích, povězte nám o tom, rádi umřeme blahem. Do té doby však budeme uctívat Douga Limana. Klidně nás za to upalte. :)

A kdo za dveřmi síně slávy zůstal? Nepochybně Island, který šel do boje o diváka vybaven hned šesti ukázkami, přičemž některé z nich do nás Dreamworks sázeli s neskutečnou rychlostí. Možná i proto se každému redaktorovi líbí jiná ukázka, i když všichni se asi shodnou na tom, že Trailer 3 je nekompromisní akční peklo.

Vybíralo se přirozeně z trailerů, které byly uveřejněny v roce 2005, přičemž do téhle objemné množiny patří zhruba 390 upoutávek (samotného mě to šokuje, ale je to tak), které jsme na našich stránkách letos zveřejnili. Jaké byste vybrali vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace