Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blu-novinky #5


ikona
st39.6
 

Dneska výjimečně modrají hlavně Čechy. Nejdřív ale do Států: fanoušky Bollywoodu potěší Saawariya, pokud máte slabost pro dokumenty, nabídku rozšiřuje Helvetica, hudební katalog zas Ozzfest. Nás ale zajímá spíš zbytek novinek - tento týden je na výběr z několika dramat: The Air I Breathe, Tichý nepřítel s Harrisonem Fordem a Bradem Pittem, nebo P.S. Miluji tě. Černošská komedie First Sunday u nás asi nikoho nezaujme, stejně jako Gereův taneční pokus Shall We Dance. To už radši katastrofickou klasiku Twister.

Stojaté vody českého high-def rybníčku se konečně začínají hýbat. Společnost Bontonfilm do svého Blu portfolia v červnu přidá i tituly od Foxů, dočkáme se tak počeštělých Alvin a Chipmunkové, Vetřelci vs. Predátor 2, Jumpera, nebo dokonce Já, Robot. Magic Box se sice přidá až na podzim, už je ale jisté, že si pod své distribuční křídlo nabere filmy Warnerů a Paramountu. To BrickBox, který má na svědomí už Gympl a SV přílohy, jede jak veverka na kafi - chystá pro nás Kvasku, Chicago, ale také Obsluhoval jsem anglického krále, Vratné Láhve a hlavně kolekci filmů Jana Svěráka (zřejmě identickou s tou, jaká vyšla na DVD). Konečně bude výběr za něco stát, zanedlouho se tedy dočkáme týdnů, kdy nebudu mluvit o jediném titulu- jako v případě Tichého nepřítele, který u nás právě vyšel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace