Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruisův mišmaš


ikona
imf
tom cruise
 

Tom Cruise si zřejmě uvědomil, že přes komorní filmy jako Hrdinové a zbabělci skomírající United Artists do hollywoodské první ligy nedotáhne. Chce to pořádnou akci. Když už mu Paramounti odepřeli Mission: Impossible, bude si muset nějakou vymyslet. A jde na to velmi chytře. Na produkci najal Joela Surnowa, televizního guru, který stojí za Jackem Bauerem, a režírovat nechá Martina Campbella, který dokázal už dvakrát nakopnout vrtuli Bondovi (Zlaté oko, Casino Royale). Nový koncept by měl zahýbat žánrem špiónského žánru a všechny posadit na zadek, především tedy Jasona Bournea, který si právě vybírá oddechový čas. Od Tomíka je to velmi chytrý krok, navíc se superhvězdným týmem. Surnow má sice kromě 24 na svědomí i hodně překombinovanou Brutální Nikitu (vzpomínáte?), ale po šesti sezónách, ve kterých se Jacku Bauerovi přihodilo vše myslitelné i nemyslitelné, už získal v oboru tajných služeb značnou praxi.

Zatím nebylo potvrzeno, zda se Cruise objeví v hlavní roli či nikoliv, ale vzhledem k tomu, že v projektech United Artists funguje jako vějička na diváky a Valkyrie nebude úplně komerčním titulem, možná by se mu návrat do (super)hrdinských kramfleků docela hodil. Studio má každopádně v kapse ještě další divácké eso, adaptaci slavné dobrodružné série Champions, která v 60. letech bořila ratingy na britské BBC. Původně ji měl režírovat Guillermo Del Toro, ale vzhledem k jeho závazkům ve Středozemi, se teď budou muset Cruise a jeho dlouholetá produkční partnerka, Paula Wagner, poohlédnout jinde.

Campbell se momentálně chystá na remake televizní série Edge of Darkness (viz Hot Stuff) s Melem Gibsonem a v plánu měl i remake francouzské Války policajtů a několik dalších projektů (nezastavitelné vlaky, nezastavitelní poldové), takže není jisté, kdy se na Cruisův snímek dostane, ostatně scénář se teprve rodí. Nicméně nač spěchat, ačkoliv Tomovi bude letos šestačtyřicet, pořád vypadá o deset let mladší. Inu, scientologie.

p.s. Pokud vám Tom Cruise chybí, těšte se na květnovou show Oprah Winfreyové. Ta by se měla v jednom ze svých pořadů věnovat Cruisově kariéře. Snad bude i tentokrát ve studiu dostatečně odolný gauč. Doufáme, že Cruise předvede na přání tzv. bleskovou verzi. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace