Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Startuje MZ tipovačka!


ikona
Cival
tipovačka
 

Párkrát na nás mrkla, párkrát jsme si na ní mysleli, párkrát jsme po ní zatoužili. Překvapivě nemluvím o Kate Beckinsale, ale o fíčuře, u níž si můžou pánové zas jednou navzájem dokazovat, kdo z nich je nejlepší. A dámy? Ty je buď můžou následovat anebo s úsměvem na tváři sledovat jejich pachtění za miliony.

Ano. Tak dlouho se v diskuzích šermovalo s miliony, tak dlouho se chytří redaktoři hádali s nemoudrými uživateli a tak dlouho se promýšlela možnost soutěžit v odhadech, až jsme se rozhodli vybavit MZ novou vychytávkou. Její smysl je jednoduchý. Posbírat informace, zvážit pro a proti, zohlednit vlastní sympatie a antipatie, a pak vyflusnout odhad toho, jak že bude o nadcházejícím víkendu vypadat zámořský kasovní žebříček.

Pravidla jsou jednoduchá. V tomto formuláři navolte z výběru TOP 10 nej filmů, v pořadí, v jakém se podle vaší neuronové kalkulačky umístí v pokladnách amerických kin. A za každý titul přidejte cifru v milionech dolarů, s přesností na jedno desetinné místo (pozor, nepíše se před ním čárka ale tečka). Hlasovat může každý uživatel jen jednou, do uzávěrky, která bude ideálně ve čtvrtek v deset hodin (snad jen v případě prodloužených víkendů a časných premiér - viz Indyho čtvrteční start - se může deadline o den posunout), však můžete svůj tip ještě upravovat.

My v pondělí večer porovnáme vaše tipy s oficiálními výsledky, zvážíme je (novinky budou mít trojnásobnou váhu nežli „zavedené“ tituly) a přeměříme, až nám vyjde, kdo ho má nejlepšího. Samozřejmě úsudek a odhad. Uvidíme, jak se tahle věcička chytí. Pokud ano, můžete se těšit na žebříčky nejlepších tipérů za měsíc a rok a snad i nějakou tu hodnotnou cenu. Pokud ne, můžete si alespoň trochu zahrát přes letošní léto.

MOVIEZONE TIPOVAČKA

P.S.: Snad to bude fungovat. :-)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace