Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Body létají vzduchem


ikona
imf
g.i. joe
 

V Hollywoodu roste počet vraků rychleji než v posledních epizodách Kobry 11. A občas to nejsou hezké historky. Nejdřív se zaseknutými volanty přišla nová bondovka. Během jediného týdne došlo ke třem vážným nehodám a natáčení dokonce muselo být přerušeno, protože kumulace chyb by se mohla někomu stát osudnou. V neděli kaskadér i se zánovním (a jedním z pouhých šesti vyrobených) prototypem nového Aston Martin DBS sjel do jezera, když dostal smyk na silnici a prorazil svodidla. Dopadl do míst, kde je hloubka až padesát metrů, přičemž řidič se po otřesu probudil až na dně, takže ho po vykopnutí dveří čekala mimořádně nebezpečná cesta na hladinu. Plíce ho prý bolí ještě teď. Auto na mraky a inženýři v Aston Martin smutně zírající do změti šroubků, vědíc, že letošní přesčasy budou zatraceně dlouhé. V pondělí se k tomu ještě přidala nehoda z natáčení jiné honičky, při které se zranil kaskadér a konečně ve středu, při pokračování této scény, se vážně zranil další z kaskadérů a byl v kómatu odvezen do nemocnice.


Scénu natáčel pomocný štáb, takže na place v danou chvíli nebyl ani Marc Forster, ani Daniel Craig. Natáčení bylo přerušeno i kvůli policii, která chce vše řádně vyšetřit. S řízením mají každopádně problémy i kaskadéři u G.I. Joe, takže dávejte na svých toulkách Prahou pozor. V sobotu se filmařům splašilo SUV (vadné brzdy) a vymalovalo silnici s několika auty a busem. Sedm lehce zraněných lidí bylo ošetřeno v nedaleké nemocnici. Nova reportáž zvládla se ctí, zahraniční stanice neopomněly zmínit, že v roce 2002 se v Praze při natáčení Triple X zabil jeden z kaskadérů při scéně s padákem. Každopádně na přechodech teď chvilku dávejte pozor nejen na zeleného panáčka, ale i na Channinga Tatuma v terénní čtyřkolce. Nikdy nevíte, odkud se může vynořit. Díky hollywoodským filmařům je teď v Praze zase pěkně živo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace