Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hobitův osud zpečetěn

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
No pro penize a zajistenou dozivotni slavu si clovek oblibi leccos, to je jasny :D
89235
No pro penize a zajistenou dozivotni slavu si clovek oblibi leccos, to je jasny *:D*
0 0
reagovat
:D Zaujímavé. Keby povedal len, že nemá rád heroic fantasy resp. sword and sorcery, tak by som to ešte chápal, lebo medzi svalnatou heroic fantasy (Conan a spol.) a epickou, tzv. high fantasy (Pán prsteňov a spol.) je celkom rozdiel a fanúšikovia jednej či druhej vetvy žánru tou druhou často opovrhnujú (hlavne tolkienisti zvyknú pohŕdavo pľuť na conanovky). Ale keď už tam vyložene definoval, že nemá rád drakov a hobbitov, tak je to celkom sranda... Ale možno je to aj dobre, že Hobbita dostane do rúk chlap, ktorý to až tak nežerie. Zmysel pre fantasy a mystiku rozhodne má, no nebude sa na tom až tak odbavovať a neurobí z toho preplácanú vec ako (zrejme) z Hellboya 2. No, uvidíme.
89233
*:D* Zaujímavé. Keby povedal len, že nemá rád heroic fantasy resp. sword and sorcery, tak by som to ešte chápal, lebo medzi svalnatou heroic fantasy (Conan a spol.) a epickou, tzv. high fantasy (Pán prsteňov a spol.) je celkom rozdiel a fanúšikovia jednej či druhej vetvy žánru tou druhou často opovrhnujú (hlavne tolkienisti zvyknú pohŕdavo pľuť na conanovky). Ale keď už tam vyložene definoval, že nemá rád drakov a hobbitov, tak je to celkom sranda... Ale možno je to aj dobre, že Hobbita dostane do rúk chlap, ktorý to až tak nežerie. Zmysel pre fantasy a mystiku rozhodne má, no nebude sa na tom až tak odbavovať a neurobí z toho preplácanú vec ako (zrejme) z Hellboya 2. No, uvidíme.
0 0
reagovat
:D:+
89225
*:D**:+*
0 0
reagovat

st39.6

Som rád, že moja pripomienka ti to pomohla ozrejmiť:
" '...I don’t like sword and sorcery. I hate all that stuff.'
(minulej rok, Cannes)"
:)
89223
Som rád, že moja pripomienka ti to pomohla ozrejmiť: " '...I don’t like sword and sorcery. I hate all that stuff.' (minulej rok, Cannes)" *:)*
st39.6
0 0
reagovat
lubo > vaaaaazne? pred dvoma rokmi? to sem vubec netusil! jeste ze te mam!8)

takze chces rict, ze ted uz hobita miluje, protoze tohle rikal pred dvoma rokmi, jo? hm :D
89221
lubo > vaaaaazne? pred dvoma rokmi? to sem vubec netusil! jeste ze te mam!*8)* takze chces rict, ze ted uz hobita miluje, protoze tohle rikal pred dvoma rokmi, jo? hm *:D*
0 0
reagovat

st39.6

No... to je skutočne nezvyčajné... hlavne preto, že Cannes 2006 bola už pred dvoma rokmi :D

Ale vážne, keď podľa Tora jeho Hellboy nie je heroická fantasy (obzvlášť druhý diel tak prezatiaľ vyzerá), tak vážne neviem, čo si mám o ňom myslieť ;)
89219
No... to je skutočne nezvyčajné... hlavne preto, že Cannes 2006 bola už pred dvoma rokmi *:D* Ale vážne, keď podľa Tora jeho Hellboy nie je heroická fantasy (obzvlášť druhý diel tak prezatiaľ vyzerá), tak vážne neviem, čo si mám o ňom myslieť *;)*
st39.6
0 0
reagovat

Ravenhorn

Obávám se že tvé hodnocení čehokoli mě vůbec nezajímá :))
Včera jsem se o BFME2 chvíl bavil s kámošem a on si "pochvaloval" hlavně vyvážení stran ve dvojce, které je prý ještě na mnohem vyšším levelu než v prvním díle - nejrychlejší jednotka trpaslíků se prý pohybuje pomaleji než nejpomalejší jednotky ostatních ras... takže boje s lučištníky díky tomu musí vypadat opravdu zajímavě :D


lubo
To opravdu vypadá na toho Saurona (tzn pohled Gandalfa) a také by to mohlo znamenat příběh Gluma, tedy to jak mu Bilbo vzal prsten a on pak putoval středozemí.
Co se týče efektů - del Toro má animatroniku a "klasické" triky hodně rád, takže mě větší soustředění se na ně než na CGI moc nepřekvapuje... a docela ho vítám - nebojím se že by od něj vypadaly hůř než počítačové triky a naopak mohou být mnohem zajímavější... z dobře udělaného skutečného modelu je ve filmu mnohem lepší pocit než z pár virtuálních polygonů.
89217
Obávám se že tvé hodnocení čehokoli mě vůbec nezajímá *:))* Včera jsem se o BFME2 chvíl bavil s kámošem a on si "pochvaloval" hlavně vyvážení stran ve dvojce, které je prý ještě na mnohem vyšším levelu než v prvním díle - nejrychlejší jednotka trpaslíků se prý pohybuje pomaleji než nejpomalejší jednotky ostatních ras... takže boje s lučištníky díky tomu musí vypadat opravdu zajímavě *:D* [b]lubo[/b] To opravdu vypadá na toho Saurona (tzn pohled Gandalfa) a také by to mohlo znamenat příběh Gluma, tedy to jak mu Bilbo vzal prsten a on pak putoval středozemí. Co se týče efektů - del Toro má animatroniku a "klasické" triky hodně rád, takže mě větší soustředění se na ně než na CGI moc nepřekvapuje... a docela ho vítám - nebojím se že by od něj vypadaly hůř než počítačové triky a naopak mohou být mnohem zajímavější... z dobře udělaného skutečného modelu je ve filmu mnohem lepší pocit než z pár virtuálních polygonů.
Ravenhorn
0 0
reagovat
zajimavejsi je spis tohle
“I was never into heroic fantasy. At all,” del Toro admitted during a 2006 Cannes interview. “I don’t like little guys and dragons, hairy feet, hobbits — I’ve never been into that at all. I don’t like sword and sorcery. I hate all that stuff.”
(minulej rok, Cannes)
89216
zajimavejsi je spis tohle “I was never into heroic fantasy. At all,” del Toro admitted during a 2006 Cannes interview. “I don’t like little guys and dragons, hairy feet, hobbits — I’ve never been into that at all. I don’t like sword and sorcery. I hate all that stuff.” (minulej rok, Cannes)
0 0
reagovat
Čím více Saurona (pokud možno ve fyzické formě) v druhém filmu, tím lépe... Jsem taky dost zvědavý, jak ten druhý film nazvou...
89214
Čím více Saurona (pokud možno ve fyzické formě) v druhém filmu, tím lépe... Jsem taky dost zvědavý, jak ten druhý film nazvou...
0 0
reagovat
Dobre vraví, súvisle, až mi je to divnô :)

Najviac ma zaujal ten koniec
"We have every intention to do for animatronics and special effects what the other films did for virtual reality."
To znie zaujímavo a popravde sa trochu bojím, či sa tie animatronické potvory (pavúky, drak...) budú pohybovať dostatočne vierohodne a plynulo.

A ešte mi prišla zaujímavá zmienka o druhom filme
"There will be certain things that we will see from the first movie but from a different point of view..."
čo teda znamená buď že druhý film bude braný z pohľadu škratov (to by bola fajná haluz :D) alebo (čo je oveľa pravdepodobnejšie), že sa tam bude mimoiné rozoberať aj to vyhostenie Saurona z Dol Gulduru (ako predpokladal Hal).
89213
Dobre vraví, súvisle, až mi je to divnô *:)* Najviac ma zaujal ten koniec "We have every intention to do for animatronics and special effects what the other films did for virtual reality." To znie zaujímavo a popravde sa trochu bojím, či sa tie animatronické potvory (pavúky, drak...) budú pohybovať dostatočne vierohodne a plynulo. A ešte mi prišla zaujímavá zmienka o druhom filme "There will be certain things that we will see from the first movie but from a different point of view..." čo teda znamená buď že druhý film bude braný z pohľadu škratov (to by bola fajná haluz *:D*) alebo (čo je oveľa pravdepodobnejšie), že sa tam bude mimoiné rozoberať aj to vyhostenie Saurona z Dol Gulduru (ako predpokladal Hal).
0 0
reagovat
Fajn interview s Guillermom na theonering.net. Vraj sa už stretol s McKellenom, takže všetko je na najlepšej ceste.
89204
Fajn interview s Guillermom na theonering.net. Vraj sa už stretol s McKellenom, takže všetko je na najlepšej ceste.
0 0
reagovat

Ravenhorn

Tak to rozhodne neni. Jednicka je lepsi v mnoha vecech. Napr, nejsou tam presileny jednotky atd. (Jedinej skoro neporazitelnej je tam Gandalf). A Jednicka ma i lepsi stavebni vychytavky...
89179
Tak to rozhodne neni. Jednicka je lepsi v mnoha vecech. Napr, nejsou tam presileny jednotky atd. (Jedinej skoro neporazitelnej je tam Gandalf). A Jednicka ma i lepsi stavebni vychytavky...
Ravenhorn
0 0
reagovat
Tak BFME2 je rozhodně lepší jak jednička. Bratr ji hraje po síti a nemůže si ji vynachválit.
89178
Tak BFME2 je rozhodně lepší jak jednička. Bratr ji hraje po síti a nemůže si ji vynachválit.
0 0
reagovat
Já se třeba snažím vyjadřovat jednoslovně; "Sakra!"
89171
Já se třeba snažím vyjadřovat jednoslovně; "Sakra!"
0 0
reagovat
Vy o mě a beze mě8) ty tři příspěvky mě postavili do pozice, kdy vlastně cokoli teď napíšu je úplně zbytečné a jelikož se nehodlám nijak obhajovat, tak jsem se dostal do začarovanýho kruhu.
V žebříčku jsem, příspěvků mám hodně, ale z diskuze, ne diskuze ke všem možnejm článkům, recenzím apod. Může to vypadat, že si honím triko počtem, jelikož si často z toho dělám srandu, ale už se tak stalo a nehodlám to měnit.
Jsem prostě ukecanej a nahoře v diskuzi reaguju na dost věcí, ale IMHO, si nikdo nemůže stěžovat, že bych spamoval diskuze článků.

89162
Vy o mě a beze mě*8)* ty tři příspěvky mě postavili do pozice, kdy vlastně cokoli teď napíšu je úplně zbytečné a jelikož se nehodlám nijak obhajovat, tak jsem se dostal do začarovanýho kruhu. V žebříčku jsem, příspěvků mám hodně, ale z diskuze, ne diskuze ke všem možnejm článkům, recenzím apod. Může to vypadat, že si honím triko počtem, jelikož si často z toho dělám srandu, ale už se tak stalo a nehodlám to měnit. Jsem prostě ukecanej a nahoře v diskuzi reaguju na dost věcí, ale IMHO, si nikdo nemůže stěžovat, že bych spamoval diskuze článků.
0 0
reagovat
ja podrazdenej sem, takze vam dam asi banana obema a bude hotovo :D. a projistotu i flukovi, aby neved v zebricku. a karlovi taky. is that what you want, duro? :+
uz se v tom nestourejte, vsechno ste si to povedeli ;)
89158
ja podrazdenej sem, takze vam dam asi banana obema a bude hotovo *:D*. a projistotu i flukovi, aby neved v zebricku. a karlovi taky. is that what you want, duro? *:+* uz se v tom nestourejte, vsechno ste si to povedeli ;)
0 0
reagovat
duro: On dal otázku, já mu na ní odpověděl. A opravdu mi nejde o počet příspěvků... Kdyby tomu tak bylo, tak nemá Fluke o 92 příspěvků za tento týden více než já. Takže opravdu nevím, proč tady útočíš na mě... A nějaký tradiční a netradiční uživatel a podobné žvásty... Duro, s tou svou "spravedlností" můžou jít do pr... To ti říkám za sebe. A když ti tak moc mé příspěvky vadí, tak je nečti...
89149
duro: On dal otázku, já mu na ní odpověděl. A opravdu mi nejde o počet příspěvků... Kdyby tomu tak bylo, tak nemá Fluke o 92 příspěvků za tento týden více než já. Takže opravdu nevím, proč tady útočíš na mě... A nějaký tradiční a netradiční uživatel a podobné žvásty... Duro, s tou svou "spravedlností" můžou jít do pr... To ti říkám za sebe. A když ti tak moc mé příspěvky vadí, tak je nečti...
0 0
reagovat
Vidíš, Fluku? Už i duro si toho všimnul :))
89148
Vidíš, Fluku? Už i duro si toho všimnul *:))*
0 0
reagovat
Jediné, na čo som chcel poukázať, je "diskitída", ktorou tu niektorí trpia. Teda "diskutujem za každú cenu, aj keď k tomu nemám čo povedať", len aby som sa udržal v tom rebríčku vpravo hore. Nemenovaný užívateľ často začína príspevky vetami typu "Nejsem si jistej, ale...", "Mám takovej dojem, že jsem někde čet...", "Tuším že by to mělo být..." alebo "Já už ani nevím, jestli...". Uznávam, že som na to poukázal pri príspevku, ktorý určitú informačnú hodnotu má, za čo sa ospravedlňujem. Ja len, že DIsk tu minule dostal ťažkú (a zaslúženú!) nakladačku za niečo, čo tu prevádzkujú aj tradičnejší užívatelia, ktorým sa to toleruje, pretože sú proste "tradiční užívatelia". Nič osobné proti nikomu, ale tá snaha vyjadrovať sa k úplne všetkému je pre mňa ako čitateľa diskusií trochu únavná. Samozrejme moje pocity nikoho zaujímať nemusia, že? 8)

Joker: Nie. žiadnym ťažkým obdobím neprechádzam a nie som ani podráždený.

Ešte raz sorry vospolok. Hlavne za OT.
89142
Jediné, na čo som chcel poukázať, je "diskitída", ktorou tu niektorí trpia. Teda "diskutujem za každú cenu, aj keď k tomu nemám čo povedať", len aby som sa udržal v tom rebríčku vpravo hore. Nemenovaný užívateľ často začína príspevky vetami typu "Nejsem si jistej, ale...", "Mám takovej dojem, že jsem někde čet...", "Tuším že by to mělo být..." alebo "Já už ani nevím, jestli...". Uznávam, že som na to poukázal pri príspevku, ktorý určitú informačnú hodnotu má, za čo sa ospravedlňujem. Ja len, že DIsk tu minule dostal ťažkú (a zaslúženú!) nakladačku za niečo, čo tu prevádzkujú aj tradičnejší užívatelia, ktorým sa to toleruje, pretože sú proste "tradiční užívatelia". Nič osobné proti nikomu, ale tá snaha vyjadrovať sa k úplne všetkému je pre mňa ako čitateľa diskusií trochu únavná. Samozrejme moje pocity nikoho zaujímať nemusia, že? *8)* Joker: Nie. žiadnym ťažkým obdobím neprechádzam a nie som ani podráždený. Ešte raz sorry vospolok. Hlavne za OT.
0 0
reagovat
A jak si všichni hned přiběhli kopnout do starší generace. Shame on you :D
89106
A jak si všichni hned přiběhli kopnout do starší generace. Shame on you *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se