Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válku na ně!


ikona
imf
remake
 

O chystaném polopokračování/poloremaku Válečných her jsme tu už kdysi dávno psali. Naivní dušička redaktora by doufala, že se nad projektem zavřela voda a odpočívá někde v příkopu špatných nápadů. Jenže to by se sakra mýlil. Řízení osudu tomu chtělo, že jsem zjistil info o projektu jménem WarGames: The Dead Code, který má DVD premiéru koncem července a... je to přesně tenhle projekt! K čertu s nimi, vážně do toho šli a dokonce ponechali i původní torzo. Will Farmer se v našem příběhu skamarádí se superpočítačem, co se jmenuje Ripley (je to ta Ripley) a hraje s ním online simulátor teroristického útoku. Netuší však, že hra se ve skutečnosti promítá do reality prostřednictvím dlouhých kyberchapadel počítačového systému... bla bla bla.

Původní verze, ukotvená hluboko v období studené války, která si hrála na třetí světovou v době, kdy byl osobní počítač pro většinu lidstva předraženou raritou, dokázala diváka vtáhnout do děje. Koho chce oslovit tenhle béčkový odpad? V mnoha směrech předěláno scénu po scéně, v mnoha ostatních pak trestuhodně pošlapáno. Po seriálovém remaku Knight Ridera už bych měl být proti podobným legráckám obrněn, ale můj dobrý vkus pořád trpí. Jestli jsou na to nějaké prášky, napište mi jejich jméno. Rád si v lékarně připlatím. Vy se zatím můžete mrknout na tahle ďábelská "dvojčata". Verze z roku 1983 vs. verze z roku 2008.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace