Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indy zpět? Bude pět!


ikona
st39.6
 

Trochu krkolomný název pro článek, tak to ale dopadá, když se snaží někdo z redakce rýmovat. To nejdůležitější už jste každopádně vyčetli a buďto teď kroutíte hlavou, nebo skáčete štěstím. Neradujte se předčasně, to si jen Harrison Ford pustil hubu na špacír, při Spielbergově nabitém rozvrhu se ale s něčím podobným nedá moc počítat. Ford by se každopádně rád vrátil i do pátého dílu Indyho dobrodružství a nerad by čekal dalších dvacet let (tou dobou by měl hrát spíš v Mumii 7). Čtyřka šlape skoro dvě a půl hodiny, což z ní dělá zatím nejdelší díl série, uvidíme tedy, jak dlouho divákům nadšení z ní vydrží.

Spielberg se bojí, že právě nadšení rychle opadne. Proč? Protože internet. Ten člověk se k novým technologiím staví vážně skepticky. Musí se ale nechat, že tentokrát má alespoň částečně pravdu - bojí se, že divácký zážitek bude utlumený návalem spekulací z internetu. Říká jim spekulace, protože prý většina z nich není pravdivá. Naráží tím na fenomén, se kterým se spousta z nás už dost dlouho potýká a jednou o něm vznikne i kniha. Na to bych vsadil pravou ledvinu nevlastní babičky! Vedle něj sedící Lucas se však jen lišácky usmívá, což asi ani nemusím vysvětlovat.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace