Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všechno na svém místě


ikona
st39.6
 

V posledních dnech po internetu kolovaly zvěsti, že by měla být z Temného rytíře vystřižena jedna z Ledgerových scén, která by vzhledem k okolnostem mohla špatně zapůsobit na diváky (Joker v ní totiž dělá mrtvého). Dobrá zpráva pro fanoušky, kteří se báli, že by tragická událost mohla změnit ráz nového Batmana - zdroje blízké Nolanovi potvrzují, že režisér rozhodně nehodlá film jakkoliv přestřihat "jen" proto, aby diváci při pohledu na Ledgera neodvraceli oči od plátna. Což je určitě dobře a zároveň to zahání obavy, které mnozí z nás měli po Ledgerově smrti.

Ještě jedna "střihačská" zpráva. Nejen ve světě, ale i v naší filmové kotlince, jste se mohli dočíst, že by měl být Dieselův Babylon A.D. v kinech ve dvou verzích - v ukrutně prostřihané pro Ameriku a lehce brutálnější a těžce delší pro Evropu. Byla to šeptanda, která vznikla jen dík drobnému vtípku a pravdivá rozhodně nebyla. Obě verze (o hodině a tři čtvrtě) by měly být prakticky totožné. Producenti navíc slibují teaser, který už je prý doslova za rohem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace