Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Orlando NENÍ Princ


ikona
imf
prince of persia
 

A všichni jsme to věděli asi pět vteřin po zveřejnění této zprávy. Klasický bulvárostroj WENN vydal zprávu o tom, že Orlando Bloom vyfasuje tučných 40 milionů dolarů za účast v trilogii Prince of Persia a že porazil hned několik dalších herců, v čele se Zacem Efronem. A že režírovat bude rovnou Bruckheimer. Už jenom vymyslet takovou kachnu dá práci, dámy a pánové. A taky to vyžaduje několik státem zakázaných látek.

Když si to rozebereme... část o režírujícím Bruckheimerovi je docela fajn a i kdyby jen naznačovala, že Jerry není spokojený s Newellem, rozzářilo by mi to den. V tomhle vztahu ale pravděpodobně třenice nenastanou. Newell se vesele věnuje preprodukci a už ho pravděpodobně nic nezastaví. Mám s ním paradoxně pořád větší problém než s kýmkoliv v hlavní roli, pokud to tedy nebude třeba Rainn Wilson. :) Orlando Bloom s plnovousem by mi až tak nevadil. V akčních scénách by ho sice museli výrazně dotovat akrobati a kaskadéři, ale věřím, že princátko by svým způsobem uhrál. Zac Efron... ne tak docela. Vlastně vůbec docela... Princ je svým způsobem drsňák... ze Zaca nebude drsňák ani když ho zabalíte do smirklpapíru. Sorry, kluku... pro komedii Seventeen sis možná vypěstoval bicepsy, ale princ potřebuje víc.

A pointa? Zapomeňte na všechno. Newell bude točit a hlavní role je pořád velkým otazníkem. I když by podobné provokace mohly být způsobem, jak z Bruckheimera něco dostat. Nebo ho donutit k režírování... to by mohlo být velmi zajímavé.

p. s. Chcete něco nekachnovitého? Dneska má svátek Em(m)a. Stejnojmenný román Jane Austenové se dočká hiphopové adaptace, která se bude odehrávat v současnosti, na americké střední škole a bude obsahovat tucet tanečních čísel. Co k tomu dodat? Absolutně Clueless. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace