Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potkávačky ve tři sta uzlech


ikona
imf
chuck russell
 

Nedávno jsme v Most Wanted (další už se chystá, nebojte) řešili, kde se ten Chuck Russell toulá, že nic nerežíruje. Má za sebou Masku, Likvidátora nebo Krále Škorpióna, takže nám akčním fanouškům zatraceně chybí, zvlášť v době PG-13 hrdinů, co se víc bojí o vlastní nehty než o vlastní dcerou, která před chvíli unesl arabský terorista.

V novém Russellově filmu však nepůjde o exploze ani o přestřelky. Zato honičky by měly získat úplně nový rozměr. Snímek Northern Lights se odehrává v prostředí akrobatického létání. A nemyslíme tím takové to "piruetka sem, piruetka tam". Pokud jste někdy viděli Red Bull Air Race Challenge, tak možná víte, odkud vítr fouká. Absolutní šílenci při něm v úžasných rychlostech prolétávají skrz, kolem, nad a pod přírodními i umělými překážkami, plachtí tři metry nad zemí a pokud možno ještě hlavou dolů. Pro diváky je to adrenalin za pár (stovek) dolarů, pro piloty pak způsob jak se vyrovnat s vlastním egem.

Autoři slibují "Top Gun bez raket" a také využití zcela nových principů snímání a trikovou technologii, která nás přibije do sedaček. Piloti musí během některých obratů zvládat chvilkově až 9-10 G, vy si budete moci Russellův snímek vychutnat bez bolehlavu, ale první zmínky mě nutí propadnout nadšení, protože moc dobře vím, co ten chlápek s kamerou umí. Natáčet by se mělo už na podzim, jediné obavy plynou z vyhrožování "silným příběhem" a "áčkovou hvězdou". Ale třeba to nakonec dopadne. Nebo spíš nedopadne, protože letadla patří do vzduchu a nikoliv na zem. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace