Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Průšvihář Wilson?


ikona
imf
owen wilson
 

Tvrďák Taylor právě útočí na americká kina, ale Paramount se právem obává, že první víkend nepřinese čísla, která vykázaly starší filmy z Apatowovy produkční firmy. Druhou Zbouchnutou jsme ani nečekali, ale příběh o ošuntělém bodyguardovi, co chrání nerdy ze školy, bude mít co dělat, aby zachránil pověst své hlavní hvězdy - Owena Wilsona. Je sice všeobecným trendem, že veškerá sebranka z Frat Packu mizí za obzorem (zuby nehty se zatím drží jen Ben Stiller), ale Wilson má na zádech ještě dotěrné novináře. Loni se pokusil spáchat sebevraždu a to je téma, kterému se v rozhovorech zkrátka nevyhnete. Možná proto se Wilson neobjevil v žádné talkshow a nebyl přítomen ani na tiskovkách k filmu. To by však mohlo tržbám řádně přitížit.

V roce 1998 se něco podobného zažil Eddie Murphy. V roce 1998 měl premiéru jeho Svatý muž, přičemž jen pár měsíců předtím si slavný komik prožil skandál, když byl v autě přistižen s transexuálem. Prý ho chtěl jenom svézt. O incidentu si novináři štěbetali další rok a z ambiciózní komedie se stal obrovský propadák, další hřebík do rakve jeho kariéry.

A Murphy rozhodně není sám. Disney měl podobné starosti v roce 2006, když Mel Gibson utrousil pár nejapných poznámek na adresu Židů a zas byl oheň na střeše, tentokrát kvůli Apocalyptu. Tehdy však studio nechalo herce a režiséra udělat alespoň pár rozhovorů. Stejně hrdě se k aféře Hugha Granta z roku 1995 (další prostitutka) postavili Foxové, když ho vyslali na klasický kolotoč rozhovorů a tiskovek. Z aféry se udělala "velká legrace" a filmu to nakonec neublížilo.

Jak dopadne Taylor se dozvíme už za pár hodin, kdy budou k dispozici páteční výsledky. Můžeme namítat, že Apatowovy filmy zatím nikdy nestály na hvězdách, ale Taylor vypadá už z trailerů jako druhá liga. Wilson sice nakonec svolil ke krátkým reklamním šotům, které běžely např. před Simpsonovými nebo Family Guyem, ale bude to stačit? A pokud bude mít Tvrďák úspěch, připíše se to na Wilsonův účet? Tak nějak mám pocit, že v téhle hře blonďatý smíšek nemůže zvítězit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace