Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Skrytá identita


ikona
imf
playboywilliam monahan
 

Tedy ne že by Martin Scorsese chystal sequel ke svému oscarovému hitu, to jen scenárista William Monahan znovu buší do psacího stroje. A znovu jde o thriller, ve kterém není vše tak, jak se na první pohled zdá. Snímek zatím nemá název ani režiséra, ale Paramount se plácnul přes kapsu hned dvakrát. Jedná část peněz jde do kapsy Monahanovi, druhou stála koupě námětu, který vyjde jako článek v jednom z letošních čísel Playboye. Už teď na něj ale můžete pověsit jmenovku "podle skutečných událostí".

Hlavním hrdinou příběhu je Jim Keene, syn policejního náčelníka, který skončí za mřížemi kvůli distribuci drog. Odsoudí ho na deset let, ale díky kontaktům u policejního sboru je mu nabídnut alternativní "trest". Pokud se nechá dobrovolně zavřít do vězení pro duševně choré zločince a vypáčí tu ze sadistického vraha pár informací (třeba o tom, kde všude své oběti pohřbíval), bude mu zbytek trestu prominut. Keene se tak vydal do klece s tygrem, maniakem, který podle informací policie zavraždil pětadvacet žen. O tom, že je ve skutečnosti agentem policie, věděl pouze vězeňský psychiatr a jeho "přítelkyně" - nastrčená agentka FBI.

Producent Graham King s Monahanem spolupracoval už na Skryté identitě a když se o chystaném článku dozvěděl, hned za svým oblíbeným scenáristou běžel. Slovo dalo slovo, pár čtvrťáků zmizelo v telefonním automatu a nový projekt je na světě. Monahan ho však bude pilovat až v druhé půlce letošního roku. Právě dokončil thriller Nothing in the World a chystá se na další asijský remake, tentokrát půjde o korejský akční thriller The Chaser. Monahan píše hlavní roli na míru Leonardu DiCapriovi, takže se dá očekávat, že Warneři udělají kolem filmu pořádné haló. Monahanova cena tak ještě stoupne. Na člověka, který s perem v ruce debutoval teprve v roce 2005 (Království nebeské) to vůbec není špatné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace