Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Bauer v celovečeráku


ikona
imf
 

Ale jenom v televizi. Co jste taky čekali, že? Producenti se zjevně lekli fandovské reakce na odklad sedmé sezóny (leden 2009) a tak slíbili alespoň podzimní prequel, který bude mít stopáž dvou dílů, vyšší rozpočet a Jack vám v něm povypráví, co všechno stihnul v roce 2008. Podobné doubly jsou poslední dobou čím dál tím populárnější, především jako finále sezón. Televizní stanice se tak snaží nalákat k seriálu novou krev, případně vyburcovat zlenivělé nebo otrávené fanoušky. Většinou to zabere (alespoň v řádu procent) a přiznejme si, že po té roční přestávce bude Jack menší resuscitaci potřebovat.

Producenti Čtyřiadvacítky mají s nadstandarní péčí o fanoušky zkušenosti. Pětiminutové prequely k páté a šesté sezóně sice vypadaly spíš jako reklamy na Cadillac, ale tohle je přeci jenom trochu větší sousto. A je také otázka, jestli se to všechno stihne. Scenáristé od základů přepisují sedmou sezónu, aby se v dubnu mohlo točit (regulérních 24 dílů) a producenti přemlouvají herce k "dvojáku navrch", který by se musel stihnout do onoho podzimu. Je otázkou, zda v něm chtějí využít zrecyklované nápady z původní sedmičky (podle všeho dojde k radikálnímu přepisování). Určitě je teď mrzí, že ženská prezidentka Spojených Států by v lednu 2009 nemusela být až tak odvážný krokem. Zdravíme, Hillary. Takže si na nás pravděpodobně připraví nějakou větší pecku. Co takhle ten slibovaný výlet do Prahy. Je tu hezky, Jacku. Máme Orloj, tramvaje, Tančící dům a když budeš hodně prosit, možná tě nechají poničit Václavák. KFC na Pavláku má navíc nonstop, takže se tu budeš cítit jako doma. Přijeď... v šesté sezóně používáš české výbušniny, je třeba, abys poznal zbytek naší kultury.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace