Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další agent s povolením oškubat


ikona
imf
adaptace knihy
 

Nikoliv nepřítele či slepici, ale naše peněženky. CBS právě koupilo za nechutně vysokou částku práva na všechny (i doposud nevydané) romány s akčním superhrdinou Mitchem Rappem. Stoprocentní Američan (ale pozor, hraje lakros), kterého CIA draftovala po smrti jeho kamarádky a využila nakumulovaného vzteku, aby z něj udělala agenta s trojnásobnou dávkou motivace. Rapp se brzy stal členem Orion týmu, organizace, která byla tajně financována CIA a dělala za ní špinavou práci ve válce proti terorismu. Rapp má bojové schopnosti Jasona Bournea a taktickou brilanci Jacka Ryana. Mluví třiceti jazyky, střílí ze všeho od vodních pistolek po atomová sila a umí se orientovat v rumunském jízdním řádu.

Brakový spisovatel Vince Flynn stihnul od roku 2000 vyprodukovat celkem devět knížek, ve kterých Rapp zachraňuje svět (=Ameriku) na různých místech světa. Samé turisticky atraktivní lokace - Saudská Arábie, Afgánistán, Irák. V CBS jsou na svůj úlovek jaksepatří pyšní a tak hlásají moudra o tom, jak mají jediného funkčního agenta postmoderního věku a jak bude všechno parádní a začne se točit co nejdřív. Jack Bauer by jim ukázal postmodernu! Nelze se však přít o to, že v již sepsaných knihách je dostatek materiálu na exploze, honičky a duševní traumata. Do produkce navíc první z chystaných adaptací tlačí mj. Lorenzo di Bonaventura, což je bodrý chlapík, stojící za úspěchem Transformerů a natáčením G.I. Joea. To prorokuje velkorysý rozpočet a hvězdy první svítivosti. Vzhledem k tomu, že Vince Flynn psal Rappa "k obrazu svému", budou mít castingoví agenti trochu snažší práci. Fotku přikládáme, vy můžete házet první návrhy na nového, stopro amerického überagenta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace