Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míša už má dopsáno!


ikona
imf
transformers
 

Doufali jste, že druzí Transformeři budou mít lepší scénář? Tak doufejte dál. Michael Bay totiž nečekal, až se soudruzi ve WGA dohodnou (stávka oficiálně skončila teprve dnes, kdy si všechny frakce odhlasovaly návrat do práce), a napsal si hrubý nástřel doma na koleně. Prý to tak dělá vždycky, než předá projekt do rukou skutečných scenáristů. Nevím, nevím jak si to WGA přebere, ale Bayovi je to zjevně jedno, protože mu jde hlavně o to, aby stihnul svůj termín. Moje roboty nikdo brzdit nebude, prohlásil, a zároveň fanoušky ujistil o tom, že ve dvojce sice nebudou Dinoboti, ale objeví se mnohem víc Autobotů i Decepticonů, přičemž to vypadá, že se dočkáme minimálně nukleární války. Bay už má prý nalajnované všechny postavy, takže teď se může věnovat lajnování explozí. Malé, větší a největší.

Vzhledem k rozsahu filmu a plánované premiéře (červen 2009) už ale moc času nemá. ILM už začala dělat na prvních akčních scénách a storyboardy prý vypadají úchvatně. Scott Farrar, vousatý dědeček zodpovědný za zrod prvních Transformerů, přiznal, že nemůže prozradit příliš, ale že se dočkáme nejen mnohem většího počtu robotů, ale i většího měřítka. Zmínil se také o tom, že "otcem" všech robotů ve filmu byl Bumblebee. Až když byli autoři triků spokojení s ním, pustili se teprve do všech ostatních. I přes svůj kaskadérský kousek s propiskou však Bay nemá vyhráno. Musí se modlit, aby producenti nezačali zlobit při jednání s hereckou asociací (SAG), které končí smlouva letos v létě. Pokud by šli herci do stávky, stopnulo by to opět celý Hollywood. Pravděpodobnost je však mizivá, protože tuhle tříměsíční ránu si budou všichni lízat ještě pěkně dlouho. Takže nezbývá než zvednout palec a zařvat Autobots, roll out!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace