Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Clayton na cestě...


ikona
imf
tony gilroy
 

Tony Gilroy už zase píše a režíruje. Oscarový (a konec konců i komerční, celosvětově má snímek přes 70 milionů, stál přitom pouhých 25... studio ho navíc plánuje znovu uvést v omezeném počtu do amerických kin) úspěch žene scenáristu bourneovské trilogie zpátky k psacímu stroji. I když má už velmi pravděpodobně nějaký ten pátek dopsáno, protože natáčení začíná v březnu. Psát do šuplíku je v poslední době velmi výhodné, oběhnete scenáristickou stávku, zavděčíte se producentům a možná pro vás upečou i nějakého Oscara. Pokud ho Gilroy nedostane letos, třeba se na něj usměje štěstí za rok. Se špionážním thrillerem Duplicity totiž drží všechny trumfy v ruce.

Považte sami, Tom Wilkinson a Billy Bob Thornton hrají šéfy farmaceutických společností, které soupeří o první místo na trhu. Potřebují opravdový trhák a vypadá to, že ho mají. Obě ve stejný čas oznámí revoluci na trhu. A pak samozřejmě chtějí zjistit, co má ten druhý za lubem. Tady přicházejí na scénu dva průmysloví špióni - Clive Owen a Julia Roberts. Jejich cesty se přirozeně střetnou, ale tohle není romantická komedie zasypaná modrými pilulkami. Tady půjde o krk. Po oscarových žních (byť pouze nominačních) herci naskákali do Gilroyova expresu bez váhání, ostatně celá úhlavní trojice Michaela Claytona se dočkala zářezů v odpovídajících kategoriích. Teď zbývá jen doufat, že Tony dokáže vstoupit dvakrát do stejné řeky. Držíme palce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace