Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MovieZone Most Wanted

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Sp!der-bite

Aha, pojem překvapení ti rodiče asi utajili. Ale never mind ;)
75619
Aha, pojem překvapení ti rodiče asi utajili. Ale never mind *;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

KarelR

Dost dlouho na to, abych si tvoje narážky nebral k srdci ;):)) ...
75632
Dost dlouho na to, abych si tvoje narážky nebral k srdci *;)**:))* ...
KarelR
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Jak dlouho že už pobýváš na MZ? :D
75628
Jak dlouho že už pobýváš na MZ? *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
A co je "chytřejšího" na tom, že když někdo něco čeká, že se to schválně konat nebude? To mi jaksi rozum nebere...
75627
A co je "chytřejšího" na tom, že když někdo něco čeká, že se to schválně konat nebude? To mi jaksi rozum nebere...
0 0
reagovat
Imho Uwe jentak nebude, protože ho každej čeká. imf is smarter than you think :)
75625
Imho Uwe jentak nebude, protože ho každej čeká. imf is smarter than you think :)
0 0
reagovat
skvela rubrika, ktera urcite pobavi..hlavne jeji druha cast:+
75617
skvela rubrika, ktera urcite pobavi..hlavne jeji druha cast*:+*
0 0
reagovat
No Uwe je jasnej kandidát do budoucna, ten člověk napáchal víc zla než malé cikáně v samoobsluze...
75616
No Uwe je jasnej kandidát do budoucna, ten člověk napáchal víc zla než malé cikáně v samoobsluze...
0 0
reagovat
Jestli si chcete opravdu užít Uweho a jeho "úžasnou" angličtinu doporučuju na gametrailers bonus round Episode 14. Je to čtyřdílný seriál rozhovoru s Uwem o tom proč przní filmy podle her a on obhajuje, že to dělá vlatně dobře...je to fakt o nervy :(

A ještě jedna herní poznámka, jestli chcete tvrdého Jeana Rena, tak mrkněte na hru Onimusha 3, kde propůjčil vzhled jedné postavě.

Jinak pěkná rubrika! Těším se na další díly!
75607
Jestli si chcete opravdu užít Uweho a jeho "úžasnou" angličtinu doporučuju na [link="http://www.gametrailers.com/bonusround_list.php"]gametrailers bonus round[/link] Episode 14. Je to čtyřdílný seriál rozhovoru s Uwem o tom proč przní filmy podle her a on obhajuje, že to dělá vlatně dobře...je to fakt o nervy *:(* A ještě jedna herní poznámka, jestli chcete tvrdého Jeana Rena, tak mrkněte na hru Onimusha 3, kde propůjčil vzhled jedné postavě. Jinak pěkná rubrika! Těším se na další díly!
0 0
reagovat
Skvela rubrika, tesim se na Uwe Bolla a snad se dockam Rolanda Emmericha:)
75600
Skvela rubrika, tesim se na Uwe Bolla a snad se dockam Rolanda Emmericha*:)*
0 0
reagovat
Jane Fonda opravena. :)
Cesi a Uwe nekdy jindy... i tentokrat jsem sel po jistotach, v Hated budou spis lide, kterym jsme se zatim nevenovali. A format je dostupny i ostatnim redaktorum, je na nich, zda ho budou chtit vyuzit. ;)
75588
Jane Fonda opravena. :) Cesi a Uwe nekdy jindy... i tentokrat jsem sel po jistotach, v Hated budou spis lide, kterym jsme se zatim nevenovali. A format je dostupny i ostatnim redaktorum, je na nich, zda ho budou chtit vyuzit. ;)
0 0
reagovat
kdyz jsme u toho Uweho nema vyjit v nejblizsi dobe nejaky novy trailer na Postala?
75587
kdyz jsme u toho Uweho nema vyjit v nejblizsi dobe nejaky novy trailer na Postala?
0 0
reagovat
Možná mi je toho Uweho trochu líto... Zlá Sony investovala do reklamy, aby prodala svůj film a on, chudáček, tak nesoupeřil o lepší postavení s First Sunday, ale se zeleninovými piráty.... :D
75582
Možná mi je toho Uweho trochu líto... Zlá Sony investovala do reklamy, aby prodala svůj film a on, chudáček, tak nesoupeřil o lepší postavení s First Sunday, ale se zeleninovými piráty.... *:D*
0 0
reagovat
IN THE NAME OF THE KING:
A DUNGEON SIEGE TALE: celosvětově za první víkend $7,185,692. Zajímavé, že v americe vydělal za stejný čas stejně jako v Německu.:))
75581
IN THE NAME OF THE KING: A DUNGEON SIEGE TALE: celosvětově za první víkend $7,185,692. Zajímavé, že v americe vydělal za stejný čas stejně jako v Německu.*:))*
0 0
reagovat

The Joker

"So to all my fans in America..."

To je jako na koho? :D
75578
"So to all my fans in America..." To je jako na koho? *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Dobrá rubrika :+

Ale jeden dotaz: bude vychtázet vždy takhle po 4? Osobně by se mi zdálo vhodnější uveřejnit vždy jenom jedno Most [Wanted | Hated]: [Herec | Režisér] , ale zase o trochu častěji.
75570
Dobrá rubrika *:+* Ale jeden dotaz: bude vychtázet vždy takhle po 4? Osobně by se mi zdálo vhodnější uveřejnit vždy jenom jedno Most [Wanted | Hated]: [Herec | Režisér] , ale zase o trochu častěji.
0 0
reagovat

The Joker

No rofl. Neuvěřitelný :D

Ještě když se člověk ke konci dozví, že je ta správa směřována imfovi :D
75566
No rofl. Neuvěřitelný *:D* Ještě když se člověk ke konci dozví, že je ta správa směřována imfovi *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Diane Keaton taky nemůžu vystát. Hlavně po tom, co jsem byl nucen dvakrát sledovat BECAUSE I SAID SO alias Vdáš se a basta:(
75564
Diane Keaton taky nemůžu vystát. Hlavně po tom, co jsem byl nucen dvakrát sledovat BECAUSE I SAID SO alias Vdáš se a basta*:(*
0 0
reagovat
Tak po těch tržbách dostalo úplně nový komediální rozměr tohleto z Uweho webu:

"Now a few days before IN THE NAME OF THE KING gets out in USA I have to tell whats going on in the filmindustry. If you dont get out with a MAJOR company the exhibitors and the tv and radio stations are not supporting you. This is the reason that independent movies are like self fullfilling prophecies and they almost bomb all. Our competitor in USA FIRST SUNDAY with Ice Cube is a piece of shit and for NOBODY nearly so interesting as IN THE NAME OF THE KING. We have a better movie and a bigger movie with a better script, better cast and we proved in europe that our movie has the power to stay 3 weeks in the TOP TEN and that we can get at least 50% good reviews. FIRST SUNDAY is a direct to DVD title in europe but in USA Sony puts 40 mill. $ in advertising to win that weekend. And this is completly absurd. Sony will not even recoup the advertising costs with that movie. The MAJORS own the TV Stations and the Radio Stations and they use that for free advertising and so the wide audience believes at one point that FIRST SUNDAY is the movie of that weekend - and they go and buy a ticket. The biggest problems in todays market is that nobody believes anymore in word of mouth or gives a film a chance without seeing upfront all 5 seconds in TV a spot.

So to all my fans in America or everybody who like Jason Statham or our other actors or loves fantasy or period piece movies or action movies or videogame based movies: go on January 11 in IN THE NAME OF THE KING and show that its not only advertising."


Na což plynule navázal tím, že teď už bude točit jenom filmy s malým rozpočtem:

"In the future, I will focus on small films such as ‘Postal’ or ‘Tunnel Rats’. These are films that represent my true passion, and they can be done with small budgets"

:D:D:D
75551
Tak po těch tržbách dostalo úplně nový komediální rozměr tohleto z Uweho webu: "Now a few days before IN THE NAME OF THE KING gets out in USA I have to tell whats going on in the filmindustry. If you dont get out with a MAJOR company the exhibitors and the tv and radio stations are not supporting you. This is the reason that independent movies are like self fullfilling prophecies and they almost bomb all. Our competitor in USA FIRST SUNDAY with Ice Cube is a piece of shit and for NOBODY nearly so interesting as IN THE NAME OF THE KING. We have a better movie and a bigger movie with a better script, better cast and we proved in europe that our movie has the power to stay 3 weeks in the TOP TEN and that we can get at least 50% good reviews. FIRST SUNDAY is a direct to DVD title in europe but in USA Sony puts 40 mill. $ in advertising to win that weekend. And this is completly absurd. Sony will not even recoup the advertising costs with that movie. The MAJORS own the TV Stations and the Radio Stations and they use that for free advertising and so the wide audience believes at one point that FIRST SUNDAY is the movie of that weekend - and they go and buy a ticket. The biggest problems in todays market is that nobody believes anymore in word of mouth or gives a film a chance without seeing upfront all 5 seconds in TV a spot. So to all my fans in America or everybody who like Jason Statham or our other actors or loves fantasy or period piece movies or action movies or videogame based movies: go on January 11 in IN THE NAME OF THE KING and show that its not only advertising." Na což plynule navázal tím, že teď už bude točit jenom filmy s malým rozpočtem: "In the future, I will focus on small films such as ‘Postal’ or ‘Tunnel Rats’. These are films that represent my true passion, and they can be done with small budgets" *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
....ze by pristi most hated reziser Uwe Boll?:D
75549
....ze by pristi most hated reziser Uwe Boll?*:D*
0 0
reagovat
Nepatří místo Bridget Fonda její teta Jane Fonda?;)
75543
Nepatří místo Bridget Fonda její teta Jane Fonda?*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se