Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku O rodičích a dětech: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
O filmu se těžko můžeme bavit, když ho ještě nikdo neviděl. :)
79979
O filmu se těžko můžeme bavit, když ho ještě nikdo neviděl. :)
0 0
reagovat
Že by další radioaktivní odpad z českých luhů a hájů? Člověk se vyrovná s vražednou trojkou Klein-Renč-Troška a už je mu naservírovaná nová mimózní blbost. Nejdřív O Život, teď tohle...několik divně nastříhanejch záběrů, co nedávaj smysl.:-
Tu diskuzi, co tady proběhla jsem jen letmo shlédl, ale podobný slovíčkaření jsem už vážně dlouho neviděl. Některý komentáře mi připomněly "fakta" nejmenované šéfky jednoho nejmenovaného českého rozhlasu;)
76323
Že by další radioaktivní odpad z českých luhů a hájů? Člověk se vyrovná s vražednou trojkou Klein-Renč-Troška a už je mu naservírovaná nová mimózní blbost. Nejdřív O Život, teď tohle...několik divně nastříhanejch záběrů, co nedávaj smysl.*:-* Tu diskuzi, co tady proběhla jsem jen letmo shlédl, ale podobný slovíčkaření jsem už vážně dlouho neviděl. Některý komentáře mi připomněly "fakta" nejmenované šéfky jednoho nejmenovaného českého rozhlasu*;)*
0 0
reagovat
8)
76268
*8)*
0 0
reagovat
Myslim, že Cival udělal za neplodnou diskuzí zbytečnou tečku, takže bychom se mohli pomalu přesunout dál. Hurá na Trošku.:D;)
76267
Myslim, že Cival udělal za neplodnou diskuzí zbytečnou tečku, takže bychom se mohli pomalu přesunout dál. Hurá na Trošku.*:D**;)*
0 0
reagovat
Ty vado, tahle debata byla, ehm, plodna... jsem rad, ze jsem se ji nemohl zucastnit :))

Doufam, ze argumenty s hypotekou uz padat nebudou, ze Psema uz vazne zklidni hormon a ze Silence od sebe zvladne rozlisovat jednotlive cleny redakce (jako ze treba imf je proti, Mr. Hlad je neutralni, zatimco Shushika - se i kvuli povaze sve profese - Ringa jednim slovem zastava). Prospeje to vsem 8)

Jinak trailer jsem videl nekdy pred dvema mesici na DVD a prisel mi neskodne prumernej.
76265
Ty vado, tahle debata byla, ehm, plodna... jsem rad, ze jsem se ji nemohl zucastnit *:))* Doufam, ze argumenty s hypotekou uz padat nebudou, ze Psema uz vazne zklidni hormon a ze Silence od sebe zvladne rozlisovat jednotlive cleny redakce (jako ze treba imf je proti, Mr. Hlad je neutralni, zatimco Shushika - se i kvuli povaze sve profese - Ringa jednim slovem zastava). Prospeje to vsem *8)* Jinak trailer jsem videl nekdy pred dvema mesici na DVD a prisel mi neskodne prumernej.
0 0
reagovat
Poznámka na okraj: Ve svém předchozím příspěvku jsem nesmyslně napsal "Já ale mluvil o nákupu zajíce v pytli.", ovšem chtěl jsem napsat "Já ale nemluvil o nákupu zajíce v pytli." Ale to je už bezpředmětné.

a4am, rcorp: Nesouhlasím s vámi. Ale nemá smysl to dál rozpitvávat, byla by to asi nekonečná diskuse. Tohle se řeší už od dávných dob ne vyloženě u trailerů, ale u tvůrčího podílu střihačů obecně. Je hrozně těžké hodnotit kvaolitu střihu, dokud neznáš zdrojový materiál, ze kterého střihač vycházel (plus je těžké určit, do jaké míry jde o samostatnou práci střihače a do jaké mu vše diktoval režisér). A stejně tak je prostě těžké určit, jestli mohl někdo udělat lepší trailer nebo ne. Alespoň do doby, než uvidíte film. Ale myslím, že tohle už jsem tu jinými slovy tvrdil několikrát a stejně to nemělo smysl...
U "céček od Asyla" je to podle mě taky trochu jinak. Ty jsou ty filmy až směšně špatné a z těch trailerů je to znát a předpokládám, že vlastně moc nelžou (ale to je spíš odhad, protože jsem žádný z těch skvostů asi nikdy neviděl). Takže když koukáš na takový trailer, nesměješ se tomu, jak je vystavěný, že je střihově nenápaditý a nemá správné tempo. Směješ se prostě tomu, jak je zápletka debilní, herci ochotničtí a výprava nuzná. Potom když akový trailer dostane jednu hvězdičku (nebo spíš ani to ne, protože to ani nemá cenu hodnotit), jde do velké míry o hodnocení samotného filmu.
76264
Poznámka na okraj: Ve svém předchozím příspěvku jsem nesmyslně napsal "Já ale mluvil o nákupu zajíce v pytli.", ovšem chtěl jsem napsat "Já ale nemluvil o nákupu zajíce v pytli." Ale to je už bezpředmětné. a4am, rcorp: Nesouhlasím s vámi. Ale nemá smysl to dál rozpitvávat, byla by to asi nekonečná diskuse. Tohle se řeší už od dávných dob ne vyloženě u trailerů, ale u tvůrčího podílu střihačů obecně. Je hrozně těžké hodnotit kvaolitu střihu, dokud neznáš zdrojový materiál, ze kterého střihač vycházel (plus je těžké určit, do jaké míry jde o samostatnou práci střihače a do jaké mu vše diktoval režisér). A stejně tak je prostě těžké určit, jestli mohl někdo udělat lepší trailer nebo ne. Alespoň do doby, než uvidíte film. Ale myslím, že tohle už jsem tu jinými slovy tvrdil několikrát a stejně to nemělo smysl... U "céček od Asyla" je to podle mě taky trochu jinak. Ty jsou ty filmy až směšně špatné a z těch trailerů je to znát a předpokládám, že vlastně moc nelžou (ale to je spíš odhad, protože jsem žádný z těch skvostů asi nikdy neviděl). Takže když koukáš na takový trailer, nesměješ se tomu, jak je vystavěný, že je střihově nenápaditý a nemá správné tempo. Směješ se prostě tomu, jak je zápletka debilní, herci ochotničtí a výprava nuzná. Potom když akový trailer dostane jednu hvězdičku (nebo spíš ani to ne, protože to ani nemá cenu hodnotit), jde do velké míry o hodnocení samotného filmu.
0 0
reagovat

Ringo

To beru;) jen mi šlo vypíchnout tu zodpovědnost, dejme tomu, že bych já měl na starost výrobu traileru filmu, kterej prostě nemá materiál na kvalitní trailer, já si popravdě řeknu "no a". Udělám ho, i když nebude mít kdovíjaký ambice, pokud s tím budou spokojený zadavatelé a zaplatí mi, tak budu spokojenej i já, ale zároveň to beru jako jednu z těch horších prací a určitě se příště budu snažit dostat k materiálově lepšímu filmu. Když mě, pak za ten výtvor nazve někdo debilem, tak to beru, má pravdu, moji odpovědí bude, že mu příště vytřu zrak daleko lepším trailerem, že si v práci uzmu filmy s lepším materiálem nebo, že si od šéfa nenechám zadat zase další blbost. Pokud tomu člověku bych měl i osobně odpovědět, tak mu řeknu "Já vím, dělal sem co sem mohl, není vždycky posvícení."

Ehm a jo, slíbil sem někomu, že už to nebudem rozpitvávat:) takže tohle byl můj názor, neříkám, že se dotyčný má takhle chovat, každý jsme jiný a každý se ve své práci chová jinak, proto nikdy nejde argumentovat "až ty něco, tak pochopíš":)
76229
To beru*;)* jen mi šlo vypíchnout tu zodpovědnost, dejme tomu, že bych já měl na starost výrobu traileru filmu, kterej prostě nemá materiál na kvalitní trailer, já si popravdě řeknu "no a". Udělám ho, i když nebude mít kdovíjaký ambice, pokud s tím budou spokojený zadavatelé a zaplatí mi, tak budu spokojenej i já, ale zároveň to beru jako jednu z těch horších prací a určitě se příště budu snažit dostat k materiálově lepšímu filmu. Když mě, pak za ten výtvor nazve někdo debilem, tak to beru, má pravdu, moji odpovědí bude, že mu příště vytřu zrak daleko lepším trailerem, že si v práci uzmu filmy s lepším materiálem nebo, že si od šéfa nenechám zadat zase další blbost. Pokud tomu člověku bych měl i osobně odpovědět, tak mu řeknu "Já vím, dělal sem co sem mohl, není vždycky posvícení." Ehm a jo, slíbil sem někomu, že už to nebudem rozpitvávat:) takže tohle byl můj názor, neříkám, že se dotyčný má takhle chovat, každý jsme jiný a každý se ve své práci chová jinak, proto nikdy nejde argumentovat "až ty něco, tak pochopíš"*:)*
Ringo
0 0
reagovat
trailer - zodpovida za nej trailerista
film - odpovida za nej reziser a producent

nekdy ma trailerista blby material, a dobrej trailer z nej neudela at se snazi sebevice... ale jista snaha je patrana vzdy ( pokud snaha existuje )

jinak tento trailer jeste dobrej, neni nejhorsi:)
76225
trailer - zodpovida za nej trailerista film - odpovida za nej reziser a producent nekdy ma trailerista blby material, a dobrej trailer z nej neudela at se snazi sebevice... ale jista snaha je patrana vzdy ( pokud snaha existuje ) jinak tento trailer jeste dobrej, neni nejhorsi:)
0 0
reagovat
speta.jr: tady nemají emoce co dělat, důležité jsou argumenty

Ringo: Výmluvy, výmluvy, výmluvy. Je špatné se navážet do céček od Asyla, protože chudáci režiséři mají málo prostředků, a tak si nemůžou dovolit kvalitní techniku a lidi (takže jsou omezeni zdroji (peníze, kontakty) stejně jako střihači českých trailerů (zdrojový materiál, tvůrčí svoboda))? A určitě taky mají děti a hypotéku.
Ale tahle diskuze fakt nemá cenu. Okay, I'm signing out.
76220
speta.jr: tady nemají emoce co dělat, důležité jsou argumenty Ringo: Výmluvy, výmluvy, výmluvy. Je špatné se navážet do céček od Asyla, protože chudáci režiséři mají málo prostředků, a tak si nemůžou dovolit kvalitní techniku a lidi (takže jsou omezeni zdroji (peníze, kontakty) stejně jako střihači českých trailerů (zdrojový materiál, tvůrčí svoboda))? A určitě taky mají děti a hypotéku. Ale tahle diskuze fakt nemá cenu. Okay, I'm signing out.
0 0
reagovat
chlapi, tak se domluvte zajdete si na pivo a tam se to urcite vyresi. U takovychto diskuzi chybi ta bezprostrednost osobniho kontaktu kdy vidite/slysite emoce a tim i ty slova/cloveka lepe pochopite
76216
chlapi, tak se domluvte zajdete si na pivo a tam se to urcite vyresi. U takovychto diskuzi chybi ta bezprostrednost osobniho kontaktu kdy vidite/slysite emoce a tim i ty slova/cloveka lepe pochopite
0 0
reagovat
rcorp: U filmu si tvůrce (ať režisér nebo producent) sám svobodně zvolí téma, najme scenáristu, kameramana, střihače, vloží do toho invenci i peníze a podle jejich míry bude vypadat výsledek. Zatímco trailer je prostě jen jakýsi "metatext" založený v podstatě pouze na citacích. A přestože mnohdy lze dělat kouzla a trailer třebas nemá se stylem filmu moc společného, stále je na filmu samotném založen a do jisté míry by mu měl být poplatný (k té poplatnosti malá odbočka, kterou píšu, protože mi přijde zajímavá a ne proto, abych dokazoval, že se v tom pohybuju: dělal jsem teď například trailer na komedii a musel jsem z něj trochu ubrat humor, protože tvůrci měli pocit, že ta upoutávka lže a lidi by nakonec byli zklamaní, že film není tak vtipný, jak z upoutávky působil. Ale to byli extrémní poctivci.).

Fluke: Já ale mluvil o nákupu zajíce v pytli. Však jste si zhlédnutím traileru nic nekoupili a nikdo vás nepodvedl. Takže jsi mě asi špatně pochopil. Ale myslím, že to je jedno. Ona celá ta metaforická konstrukce měla být už od začátku postavená spíš na tom, že trailer je jakási rychlá prohlídka s realitním makléřem, který ale může být pěkně vyčůraný a zatajit shnilý krov (tj, nutnou dvousettisícovou investici), zato vypíchnout krásný nový kotel za dvacet tisíc. A ten makléř může být ostřílený profík, ale ať používá sebelepší finty a rétoriku, musí vycházet z toho, co mu onen dům nabízí. A když bude mít křivé zdi, těžko si toho kupující nevšimne, i když si před ně makléř stoupně, aby je zakryl... .... Teď jak to píšu, si uvědomuju, že to už vůbec nesouvisí s tím předchozím příkladem ze světa nemovistostí, takže vy, kdo jste s přirovnáním dům-trailer operovali, tento odstavec neberte jako polemiku.... a protože. jak tvrdí Shushika, se do toho začínám zase pěkně zamotávat, už raději končím. :-)

A vezměte prosím v potaz, že to všechno píšu bez jakýchkoliv negativních emocí ve snaze o zajímavou a konstruktivní diskuzi bez sarkasmu a povýšenosti z jakékoliv strany. Vážně už nemám chuť se tu hádat.
76213
rcorp: U filmu si tvůrce (ať režisér nebo producent) sám svobodně zvolí téma, najme scenáristu, kameramana, střihače, vloží do toho invenci i peníze a podle jejich míry bude vypadat výsledek. Zatímco trailer je prostě jen jakýsi "metatext" založený v podstatě pouze na citacích. A přestože mnohdy lze dělat kouzla a trailer třebas nemá se stylem filmu moc společného, stále je na filmu samotném založen a do jisté míry by mu měl být poplatný (k té poplatnosti malá odbočka, kterou píšu, protože mi přijde zajímavá a ne proto, abych dokazoval, že se v tom pohybuju: dělal jsem teď například trailer na komedii a musel jsem z něj trochu ubrat humor, protože tvůrci měli pocit, že ta upoutávka lže a lidi by nakonec byli zklamaní, že film není tak vtipný, jak z upoutávky působil. Ale to byli extrémní poctivci.). Fluke: Já ale mluvil o nákupu zajíce v pytli. Však jste si zhlédnutím traileru nic nekoupili a nikdo vás nepodvedl. Takže jsi mě asi špatně pochopil. Ale myslím, že to je jedno. Ona celá ta metaforická konstrukce měla být už od začátku postavená spíš na tom, že trailer je jakási rychlá prohlídka s realitním makléřem, který ale může být pěkně vyčůraný a zatajit shnilý krov (tj, nutnou dvousettisícovou investici), zato vypíchnout krásný nový kotel za dvacet tisíc. A ten makléř může být ostřílený profík, ale ať používá sebelepší finty a rétoriku, musí vycházet z toho, co mu onen dům nabízí. A když bude mít křivé zdi, těžko si toho kupující nevšimne, i když si před ně makléř stoupně, aby je zakryl... .... Teď jak to píšu, si uvědomuju, že to už vůbec nesouvisí s tím předchozím příkladem ze světa nemovistostí, takže vy, kdo jste s přirovnáním dům-trailer operovali, tento odstavec neberte jako polemiku.... a protože. jak tvrdí Shushika, se do toho začínám zase pěkně zamotávat, už raději končím. :-) A vezměte prosím v potaz, že to všechno píšu bez jakýchkoliv negativních emocí ve snaze o zajímavou a konstruktivní diskuzi bez sarkasmu a povýšenosti z jakékoliv strany. Vážně už nemám chuť se tu hádat.
0 0
reagovat

Ringo

"nenadávejte člověku, že vám prodal barák s křivými zdmi. Možná za to může, protože si objednal špatnýho zedníka, možná už ho ale sám s těmi křivými zdmi koupil."

Jenže právě to je ten člověk, kterému budeme nadávat. Je jeho chyba, že si najal špatného zedníka nebo se sám nechal okrást nekvalitní koupí, ale to, že mi ho prodal v takovým stavu ho neomlouvá (já jako zákazník jsem ho neměl možnost vidět, než mi byl prodán, natož aby mi to bylo umožněno). Takhle to vydí i zákon.
Jen jsem na to podotýkal, tak ne, aby se někdo urážel nebo rozdmýchával, kdo nemá a kdo má pravdu.
76207
"nenadávejte člověku, že vám prodal barák s křivými zdmi. Možná za to může, protože si objednal špatnýho zedníka, možná už ho ale sám s těmi křivými zdmi koupil." Jenže právě to je ten člověk, kterému budeme nadávat. Je jeho chyba, že si najal špatného zedníka nebo se sám nechal okrást nekvalitní koupí, ale to, že mi ho prodal v takovým stavu ho neomlouvá (já jako zákazník jsem ho neměl možnost vidět, než mi byl prodán, natož aby mi to bylo umožněno). Takhle to vydí i zákon. Jen jsem na to podotýkal, tak ne, aby se někdo urážel nebo rozdmýchával, kdo nemá a kdo má pravdu.
Ringo
0 0
reagovat

Riingo

"Jediná moje narážka na to, že někdo se trailery nezabývá a tím pádem plácá nesmysly, byla ohledně toho, že tu kdosi tvrdil ono moudro, že střihač má práci odmítnout, když se mu film nelíbí."

Já jsem nenapsal, že ji MÁ odmítnout, ale že ji odmůtnout MŮŽE. Pokud to tak z pochopitelných důvodů neudělá, tak pak musí ale čekat, že mu nepodařený výsledek lidi omlátí o hlavu. Vymlouvat se nemá smysl. Pokud vím, jaké příčiny vedly k nepodařenému výsledku, tak se z nich pokusím poučit a příště je odstranit, ale nebudu je rozhazovat kolem, protože to NIKOHO NEZAJÍMÁ. Říká se tomu osobní zodpovědnost, možná by jsi to měl někdy vyzkoušet.

"Pokud se ti nelíbí příběh filmu, můžeš nadávat scenáristovi."

Scénář málokdy zůstává v původní podobě a režisér do něj významně zasahuje. A producenti možná taky. Takže kdo je zodpovědný za špatný příběh? A to samé platí pro ostatní kategorie. Ty vnější tlaky tam jsou taky. Film, narozdíl od českých trailerů (pokud jsem správně pochopil, jak to u nás chodí), je silně kolaborativní práce. TAM je těžké určit odpovědnost. U tohohle traileru je to jednoduché.
76206
"Jediná moje narážka na to, že někdo se trailery nezabývá a tím pádem plácá nesmysly, byla ohledně toho, že tu kdosi tvrdil ono moudro, že střihač má práci odmítnout, když se mu film nelíbí." Já jsem nenapsal, že ji MÁ odmítnout, ale že ji odmůtnout MŮŽE. Pokud to tak z pochopitelných důvodů neudělá, tak pak musí ale čekat, že mu nepodařený výsledek lidi omlátí o hlavu. Vymlouvat se nemá smysl. Pokud vím, jaké příčiny vedly k nepodařenému výsledku, tak se z nich pokusím poučit a příště je odstranit, ale nebudu je rozhazovat kolem, protože to NIKOHO NEZAJÍMÁ. Říká se tomu osobní zodpovědnost, možná by jsi to měl někdy vyzkoušet. "Pokud se ti nelíbí příběh filmu, můžeš nadávat scenáristovi." Scénář málokdy zůstává v původní podobě a režisér do něj významně zasahuje. A producenti možná taky. Takže kdo je zodpovědný za špatný příběh? A to samé platí pro ostatní kategorie. Ty vnější tlaky tam jsou taky. Film, narozdíl od českých trailerů (pokud jsem správně pochopil, jak to u nás chodí), je silně kolaborativní práce. TAM je těžké určit odpovědnost. U tohohle traileru je to jednoduché.
Riingo
0 0
reagovat
Samozřejmě to neplatilo na IMF, který tu diskusi neusměrnil, ale spíš rozdmýchal :-)
76204
Samozřejmě to neplatilo na IMF, který tu diskusi neusměrnil, ale spíš rozdmýchal :-)
0 0
reagovat
Mr. Hlad: Promiň. Když jsipostoval poslední vzkaz, teprve jsem ten svůj psal. Jinak bych na tebe asi dal a byl už zticha. No nic, svět se kvůli jedné rozbouřené diskusi nezmění a já jsem si alespoň udělal názor na některé aktivní čtenáře Moviezone. Nicméně vás,redaktorů je mi opravdu líto, že se musíte opatrně držet na uzdě a snažit se nevyfuckovat ani mě ani "druhou stranu". Tak hodně zdaru.
76202
Mr. Hlad: Promiň. Když jsipostoval poslední vzkaz, teprve jsem ten svůj psal. Jinak bych na tebe asi dal a byl už zticha. No nic, svět se kvůli jedné rozbouřené diskusi nezmění a já jsem si alespoň udělal názor na některé aktivní čtenáře Moviezone. Nicméně vás,redaktorů je mi opravdu líto, že se musíte opatrně držet na uzdě a snažit se nevyfuckovat ani mě ani "druhou stranu". Tak hodně zdaru.
0 0
reagovat
vím, že ať napíšu cokoliv, někteří to budou brát jen jako přilévání oleje do ohně, nicméně pár reakcí si neodpustím:
Opravdu si myslím, že trailer a film jsou hodně rozdílné věci. Pokud se ti nelíbí příběh filmu, můžeš nadávat scenáristovi. Pokud se ti nelíbí, že hudba ke scénám nesedí, můžeš nadávat skladateli, pokud se ti nelíbí práce kamery a nasvícení, můžeš nadávat kameramanovi. Ale u traileru to je jinak. I když opomenu různé kompromisy a tlaky ze strany zadavatele, pořád je prostě nutné alespoň znát ten samotný film. Do té doby opravdu můžeš hanit trailer jako takový, ale ne tvůrce. Nebo alespoň ne s takovou jistotou, jak to tu spousta z vás dělá. Abych tohle napsal, nepotřebuju opravdu být z oboru - je to věc selského rozumu, jen mi přišlo dobré to připomenout. Pokud bych chtěl vymyslet nějaké přirovnání k domu, spíš by to asi bylo "nenadávejte člověku, že vám prodal barák s křivými zdmi. Možná za to může, protože si objednal špatnýho zedníka, možná už ho ale sám s těmi křivými zdmi koupil."
Jediná moje narážka na to, že někdo se trailery nezabývá a tím pádem plácá nesmysly, byla ohledně toho, že tu kdosi tvrdil ono moudro, že střihač má práci odmítnout, když se mu film nelíbí. Ta teze mi přišla natolik hloupá, že jsem na ni reagoval také hloupě. A rozhodně jsem to nemyslel tak, že tomu člověku opravdu balí maminka svačinu, ale tak, že mluví jako člověk v podobné životní situaci. Měl jsem pocit, že je v tom příspěvku i zřejmá nadsázka. Očividně nebyla a za tu nezamýslenou "nezdvořilost" jsem se omluvil. Přesto je ale podle mě Silence padlý na hlavu, jestli to považuje za "neporovnatelně nechutnější věc, než nějaké nazvání střihače špatného traileru teletem".
A hlavně jsem opravdu upřímně překvapenej, co se tu strhlo. Mně ty diskuse tady připadají jako taková volná tlachárna, kde lidi píšou pátý přes devátý věci jako "Jedno velké WTF", "nuda, dávám dvě hvězdy z deseti", "klátil jsem se při tom smíchy" a pak někdo naruší tok těchto příspěvků a je zle.
76201
vím, že ať napíšu cokoliv, někteří to budou brát jen jako přilévání oleje do ohně, nicméně pár reakcí si neodpustím: Opravdu si myslím, že trailer a film jsou hodně rozdílné věci. Pokud se ti nelíbí příběh filmu, můžeš nadávat scenáristovi. Pokud se ti nelíbí, že hudba ke scénám nesedí, můžeš nadávat skladateli, pokud se ti nelíbí práce kamery a nasvícení, můžeš nadávat kameramanovi. Ale u traileru to je jinak. I když opomenu různé kompromisy a tlaky ze strany zadavatele, pořád je prostě nutné alespoň znát ten samotný film. Do té doby opravdu můžeš hanit trailer jako takový, ale ne tvůrce. Nebo alespoň ne s takovou jistotou, jak to tu spousta z vás dělá. Abych tohle napsal, nepotřebuju opravdu být z oboru - je to věc selského rozumu, jen mi přišlo dobré to připomenout. Pokud bych chtěl vymyslet nějaké přirovnání k domu, spíš by to asi bylo "nenadávejte člověku, že vám prodal barák s křivými zdmi. Možná za to může, protože si objednal špatnýho zedníka, možná už ho ale sám s těmi křivými zdmi koupil." Jediná moje narážka na to, že někdo se trailery nezabývá a tím pádem plácá nesmysly, byla ohledně toho, že tu kdosi tvrdil ono moudro, že střihač má práci odmítnout, když se mu film nelíbí. Ta teze mi přišla natolik hloupá, že jsem na ni reagoval také hloupě. A rozhodně jsem to nemyslel tak, že tomu člověku opravdu balí maminka svačinu, ale tak, že mluví jako člověk v podobné životní situaci. Měl jsem pocit, že je v tom příspěvku i zřejmá nadsázka. Očividně nebyla a za tu nezamýslenou "nezdvořilost" jsem se omluvil. Přesto je ale podle mě Silence padlý na hlavu, jestli to považuje za "neporovnatelně nechutnější věc, než nějaké nazvání střihače špatného traileru teletem". A hlavně jsem opravdu upřímně překvapenej, co se tu strhlo. Mně ty diskuse tady připadají jako taková volná tlachárna, kde lidi píšou pátý přes devátý věci jako "Jedno velké WTF", "nuda, dávám dvě hvězdy z deseti", "klátil jsem se při tom smíchy" a pak někdo naruší tok těchto příspěvků a je zle.
0 0
reagovat
My to neignorujeme. Se Silencem jsme to vyřešili diskrétně přes vzkazník a já všechny prosím o to, aby to když tak zkusili taky tak. Fakt mě nebaví tu diskusi jednou uklidnit a čekat, kdo se zase za hodinu objeví a rozjede to nanovo.
76200
My to neignorujeme. Se Silencem jsme to vyřešili diskrétně přes vzkazník a já všechny prosím o to, aby to když tak zkusili taky tak. Fakt mě nebaví tu diskusi jednou uklidnit a čekat, kdo se zase za hodinu objeví a rozjede to nanovo.
0 0
reagovat
Myslím, že jedna věc je tu poměrně jistá: trailer je z drtivé části slepenec nijak nesouvisejcích výjevů a podivných nevtipných replik. Otázka je, jestli je to chyba filmu, střihače, zadavatele nebo někoho docela jiného. Na film mě to každopádně nenaláká.
76190
Myslím, že jedna věc je tu poměrně jistá: trailer je z drtivé části slepenec nijak nesouvisejcích výjevů a podivných nevtipných replik. Otázka je, jestli je to chyba filmu, střihače, zadavatele nebo někoho docela jiného. Na film mě to každopádně nenaláká.
0 0
reagovat
Já vím, že bych sem fakt radši nic psát neměl, ale tohle už mi hlava nebere.

Silence v pár posledních příspěvcích jasně naznačil, co nám ohledně téhle "kauzy" vadí a vy to očividně stále ignorujete. Řízení dizkuzí chápu, chápu i dalších x věcí, ale proč ho jenom taháte za větičky a nikdo se nevyjádří k tomu, co se vám tady snaží sdělit. Přečtěte si tedy příspěvek z 13:10:23 ještě jednou a zkuste mi někdo říct, že nemá pravdu.
76187
Já vím, že bych sem fakt radši nic psát neměl, ale tohle už mi hlava nebere. Silence v pár posledních příspěvcích jasně naznačil, co nám ohledně téhle "kauzy" vadí a vy to očividně stále ignorujete. Řízení dizkuzí chápu, chápu i dalších x věcí, ale proč ho jenom taháte za větičky a nikdo se nevyjádří k tomu, co se vám tady snaží sdělit. Přečtěte si tedy příspěvek z 13:10:23 ještě jednou a zkuste mi někdo říct, že nemá pravdu.
0 0
reagovat
Silence: "A proč nezačne nikdo z normálních posluchačů podobný flame za "obranu" dotyčného vůdce?" Zajímavá otázka. Vysvětlení by bylo hned několik. A ne že by posluchači neměli prostor...
76182
Silence: "A proč nezačne nikdo z normálních posluchačů podobný flame za "obranu" dotyčného vůdce?" Zajímavá otázka. Vysvětlení by bylo hned několik. A ne že by posluchači neměli prostor...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se