Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejhlasitější filmy roku


ikona
imf
 

Sdružení Cinema Audio Society každoročně vyhlašuje filmy s nejlepším zvukem. Téhle kategorie se dočkáte i na Oscarech, ale vzhledem k tomu, že inženýry se zvukovými pravítky halí taková mlha odbornosti, možná není na škodu se porozhlédnout, kdo má šanci zaujmout. Už to bude otrava, ale absence Sunshine mě mrzí. Po šestém zhlédnutí jsem si sice uvědomil, že na Oscara za triky to fakt není, ale zvuková stránka toho filmu je neskutečná. V nominacích nicméně dominují Bourneovo ultimátum, Tahle země není pro starý, Útěk do divočiny a pak zejména favorizovaní Transformeři (ti jistě znějí komplexně, ale málo kovový a hřmotný zvuk při sražení Optima na dálnici jim dodnes mnozí neodpustili) a především Třístovka, která by mohla být opravdu nejhlasitějším (bez ohledu na kvality) filmem roku 2007.

V televizních seriálech vedou ty akčnější (CSI, 24, Jericho), ale dostal se sem i sitcom Scrubs se svým muzikálovým dílem. V minisériích a televizních filmech si to pak rozdá ambiciózní western Bury My Heart at Wounded Knee (miláček loňských Emmy) a Disneyho High School Musical 2. Vyhlášení výsledků proběhne 16. února a my vás samozřejmě budeme informovat. Decibelům zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace