Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chipmunkové se vrátí


ikona
imf
animovaný
 

A vy jste si mysleli, že rok 2008 se obejde bez novinek o zbytečných sequelech. Zapomeňte na to, protože na scéně jsou znovu plyšoví hlodavci s mimořádně vyvinutými hlasivkami. První film stál mrzkých 60 milionů dolarů a jenom v Americe vydělal trojnásobek (celosvětově má už 245 milionů). A to se počítá. Z Jasona Lee a Davida Crosse si utahoval snad každý, že vzali roli v takhle pokleslé komedii (v mém hledáčku byl David Cross magor i předtím, takže žádná změna :), ale teď možná oba vyinkasují tučný šek za účast v pokračování. A o co by mělo jít? Přece o holky!

Tzv. Chipettes se poprvé objevily v animovaném seriálu z roku 1983. Zpívaly o dvě oktávy vejš než kluci, nosily růžové šatičky a příliš mnoho rtěnky. A měly taktéž obrovský úspěch. Proto se s úvahami o sequelu tak nějak počítá s tím, že by se objevily v renderované podobě. Zvlášť poté, co dabéři (Alvina v originále mluví Justin Long) zmínili, že by to vážně ocenili. Nečekáte snad, že s nimi budu souhlasit, že ne? Jedna porce mazlivých jakoveverek mi stačila a i když chápu proč, jak a kdy (brzo!), rozhodně mne to nenaplňuje optimismem. A tak vás budu chvilku mučit. Určitě vás zajímá krátká historie Chipettes. Nebojte se, bude to bolet jenom trošku.

V roce 1982 se první dáma se srstí objevila na albu The Chipmunks Go Hollywood. Tehdy bylo potřeba nazpívat i duety a proto vznikla ženská obdoba Alvina a jeho party (bylo to mimochodem kvůli písničce z Pomády). Už o rok později se kompletní parta přestěhovala i do animáku. Brittany, Jeanette a Eleanor. Charakterově jsou na tom skoro stejně, akorat místo tlouštíka Theodora je tu olympijská přebornice Eleanor. Jsou to trojčata, budou je mluvit Jessica Alba, Jessica Simpson a Britney Spears a svět se propadne do žaludku obrovského netvora. Dejte si pod zadek igelitku, ať si ten sešup užijete.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace