Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se nevrátí


ikona
st39.6
 

S pokračováním nového Supermana se to vždycky mělo všelijak. Warneři slíbili, že pokud si na sebe film vydělá (což se mu nakonec povedlo jen dost těsně), tak dají druhému dílu s názvem Man of Steel zelenou. Jenže Superman se vrací nedopadl podle diváckých očekávání (hlavně tu chyběla větší akce), peníze prakticky nevydělal a tak není divu, že se ani Warneři ani DC comics do Muže z oceli nemají. Pořád je ohlášen na příští rok, stačí ale kouknout na Singerův už tak nabitý rozvrh a nelze se ubránit dojmu, že tam na něj prostě není místo (po Valkyrii Singera čeká You Want Me to Kill Him? a The Mayor of Castro Street). Warneři navíc dělají, jako by "jednička" ani neexistovala. Aby ne, s DC comics se teď soustředí na projekty, jejichž finanční potenciál je mnohem větší - na Justice League a dalšího Batmana.

V Justice League si Supermana zahraje mladičký Scott Porter, což znamená další restart postavy. To by se ale dalo říct o celé J.L. - hraje tu tolik mladých hvězdiček, že se někteří fanoušci obávají teenagerského debaklu. Za to Batmanovi věří snad každý, takže není divu, že se začíná spekulovat o trilogii (sám Nolan už to párkrát naznačil). Warneři holt mají plány, které Supermana - zdá se - nezahrnují. Je mi to trochu líto, protože nového Supermana považuji za výborný film a poctu originálu. Kdyby studio Singera trochu hlídalo a sem tam mu nakázalo pořádnou akci, byl by z dvojky bezva blockbuster, který by konečně nasytil i nadržené teenagery. O to tu jde především a přesně to se Singerovi s Routhem bohužel nepovedlo. Uvidíme, jestli to Bryan stihne.

(UPDATE: A pokud to místo něj stihne někdo jiný, pana pláštěnku si nezahraje Routh, ale jeho nástupce z "Ligy Spravedlnosti". Kde je ta spravedlnost teď?)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace