Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2007: Vaše volba!


ikona
k0C0UR
moviezoneredakce
 

Tak a máme tu poslední článek ze škatulky bilančních žebříčků. A abyste si nemysleli, že jsme si usurpovali právo vyhlašovat jenom pro sebe, v rámci každoroční tradice dáváme prostor i vám. Pod odkazy na konci článku najdete dvě stránky, které shrnují letošní trailery a filmy v jednom (pravda, nepříliš úhledném ;) seznamu. Váš úkol je jednoduchý – přiřadit libovolným třem filmům (trailerům) 1.-3. místo dle Vašeho nejlepšího uvážení a navíc vybrat jeden totální brak, u nějž jste tento rok nejvíce trpěli. Sedm dní je dost dlouhá doba, abyste to vzali zodpovědně a s rozmyslem, pamatujte však, že po odeslání hlasů do naší databáze již nemůžete znovu hlasování ovlivnit (tedy ani si své hlasy dodatečně upravit). Nad výsledky ankety se sejdeme příští sobotu. Do té doby rekapitulujte a pomyslně přehodnocujte dle libosti – na vašem názoru nám záleží.

Anketa: Nejlepší trailery roku 2007
Anketa: Nejlepší filmy roku 2007

Technická poznámka: Pokud vám odkazy otevřou chybovou stránku, pomůže odhlášení a nové přihlášení. Za komplikace se omlouváme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace