Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mimořádně divné dárky


ikona
imf
herní adaptace
 

Skutečně jsme se nerozhodli na poslední chvíli vydat průvodce po dárcích, kterými byste mohli naštvat ty, co vám v uplynulém roce příliš nepadli do oka. Tentokrát nadělují filmoví producenti, kteří zřejmě s jednou rukou v cukroví podepisovali na poslední chvíli pár smluv. Až se tedy poslední kost z ryby ve vašem žaludku definitivně vstřebá, můžete začít plakat třeba nad tím, že Kristin Kreuk bude hrát hlavní roli v nové adaptaci Street Fightera.

O té už jsme informovali dříve a tak možná víte, že středobodem děje by měla být slavná bojovnice Chun-Li. Vůbec neberte ohled na to, že to má být čínská copatá holčina s ultrarychlými dolními končetinami. Místo ní dostáváme typickou Američanku, co udělala kariéru ve Smallville a bojová umění se bude narychlo doučovat pod dohledem Andrzeje Bartkowiaka, který v podstatě zlikvidoval hollywoodskou kariéru Jeta Li. Tleskáme. A nepřestaneme ani při dalším příspěvku do truhlice hloupých nápadů.

Po dlouholetém (díkybohu!) odkládání se konečně bude točit adaptace další videoherní mlátičky, tentokrát velmi populárního Tekkena. Filmu se definitivně vzdal Charles Stone (Mr. 3000) a na jeho místo nastoupil Dwight Little. Dwight Kdo? Chlápek zodpovědný za lacinou kriminálku Vražda v Bílém domě a o něco slibnější (leč obstarožní) Rychlý jako blesk s Brandonem Leem. Škrty ve scénáři však fanoušky hry minimálně rozčertí. Děj by se měl odehrávat v budoucnosti, kde se jedinec postaví proti mocné korporaci a hodlá ji dostat na kolena v gladiátorském turnaji. Scénář napsal člověk zodpovědný za Tělo na tělo nebo Mariňáka. Oba filmy se začnou natáčet už na jaře.

Někdy to ale nemusí být jenom invaze neumětelů. Nedovedu si např. představit jak Peter Berg remakuje Lynchovu (resp. Herbertovu) Dunu. Je do toho celý zapálený, takže k tomu asi dojde, ale nebude to pro slibně se rozvíjející Bergovu kariéru ta nejhorší možná volba? Velkolepé sci-fi tu už dlouho nebylo, ale všichni víme, jak dopadl takový Riddick. Berg hodlá surfovat po mimořádně tenkém ledě. Stejně tak Marvel, který po první vlně nových comicsáků uvažuje o adaptaci série Power Pack, ve které zachraňují svět děti předškolního věku. Noví Malí géniové? Obávám se, že tyhle Vánoce budou poslední. Raději si dejte dvojitou dávku cukroví a vánočního koňaku. Bůhví, co nás čeká za nejbližším rohem. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace