Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ewan a Jim si padli do oka


ikona
imf
Ewan McGregorjim carrey
 

Ewan McGregor má zajímavé herecké období. V nové allenovce Cassandra's Dream se paktuje s "bratrem" Colinem Farrellem a teď se hodlá kamarádit s Jimem Carrey. Tentokrát tedy hodně kamarádit! Režijní debut scenáristů snímku Santa je úchyl! se totiž jmenuje I Love You Phillip Morris a nejde tu o proslulou tabákovou společnost (to je Philip Morris). V příběhu podle skutečných událostí hraje Jim Carrey Stevea Russella, tátu od rodiny, který si tu a tam přilepší nějakým podvůdkem. Nakonec ho to přivede do basy, kde potká Phillipa Morrise (McGregor) a... zamiluje se do něj! Po kovbojích tu máme mukly a Russellova láska je natolik silná, že se pokusí z vězení celkem čtyřikrát utéct, aby pak mohl Morrise s pomocí právníků vysekat tzv. zvenku. Dokonce jde tak daleko, že si sežene tisíc zelených propisek a kýbl vody, protože chce přebarvit vězeňský stejnokroj tak, aby vypadal jako stejnokroj chirurgů. Ano, už jste zřejmě pochopili, že je to komedie. V reálu ovšem Russellovi do smíchu nebylo. Zatímco Morrise časem propustili, našemu výtečníkovi pokusy o útěk a další přečiny vykoledovaly celkem 144 let za mřížemi. Natáčet se začne na jaře, poté co Carreyho propustí Robert Zemeckis z natáčení A Christmas Carol, kde si známý komik zahrál hned několik rolí, ve stylu Toma Hankse v Polárním expresu.

Ti dva se tedy k sobě budou mít. Víc než Adam Sandler s Kevinem Jamesem v Chuckovi a Larrym. Jiné veličiny se pro změnu odpuzují. WGA definitivně ukázala prostředníček Oscarům i Glóbům a vzhledem k hádkám a nastupující nervozitě v ostatních frakcích (televizní herci už se stihnuli pohádat s filmovými) je možné, že v publiku bude při vyhlašování liduprázdno. Milo Ventimiglia zas nebude mít rád Gerarda Butlera, protože proti němu bude bojovat v Game (milé castingové vylepšení). Pokud bude mít schopnosti z Heroes, tak se Leonidas hodně zapotí. A John Travolta zjevně hodně nemá rád Bena Stillera. Distancoval se totiž definitivně od účasti v celovečerním Dallasu a na rozloučenou prohlásil, že roli Džejára po něm bere Ben Stiller. Ten o pár hodin později vše dementovat a tvářil se při tom zřejmě hodně překvapeně. Inu, Hollywood. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace