Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nikdy neříkej nikdy


ikona
imf
a-team
 

Věděl to už Bond a na MovieZone jistě najdete hned tucet novinek s tímto titulkem. Scenáristé se stále nemohou dohodnout s producenty a teď dokonce podali i žalobu o porušování zaměstnaneckých práv a povinností, která by mohla celé vyjednávání doslova zacementovat. Navíc se blíží svátky, takže nepočítejte s tím, že by se v následujících třiceti dnech cokoliv pohnulo k lepšímu. Videopůjčovny vydělávají a hollywoodské sklady melou z posledního.

Proto se na svět pozvolna klubou zapomenuté projekty a vrací se zapomenutí režiséři. John Singleton (Shaft, Rychle a zběsile 2) se oficiálně chopil taktovky celovečerního zpracování seriálu A-Team. Mel Gibson nám o něm vyprávěl už v devadesátých letech, ale dal se na víru a milí commandos z Vietnamu, kteří po nespravedlivém vojenském soudu utekli z vězení a pracují v Los Angeles jako žoldáci, šli tzv. k ledu. Přitom je to taková hezká, mnohem méně seriózní alternativa k Mission: Impossible s doslova comicsovými charaktery. Mnohem víc než na režisérovi záleží na obsazení, ale Singleton umí pěkné obrázky, takže teď už zbývá jen ukolébat fanoušky rozumným rozpočtem a najmout castingového agenta, který se vyzná.

Souboj Titánů se na našich stránkách probíral hned několikrát, ale teď do toho Warneři šlápnuli naplno a na režijní sesli museli někoho doslova vyhrabat. Stephen Norrington (první Blade) se po neúspěchu ambiciózní comicsové adaptace, Ligy výjimečných, tak nějak uzavřel do sebe a prohlásil, že už nikdy režírovat nebude. Zřejmě neviděl tu slavnou bondovku. Trvalo to čtyři roky, ale stačilo vepsat do té správné kolonky tu správnou sumu a Norrington se vrací. Snad za dva roky zase neskončí u psychiatra. Jeho vizuální cit nám chyběl, teď jen aby zase nevyfasoval úplně pitomý scénář. Pokud tedy už nějaký existuje.

Stávka scenáristů jistě dělá vrásky i producentům Zlatých glóbů. Podle jakého scénáře budou v lednu vyhlašovat? A přijdou vůbec nominovaní scenáristé? Aby to tak nakonec nemuseli dát Christopheru Hamptonovi za Pokání. Narodil se v Portugalsku, operuje v Evropě a žije v Anglii, takže americké válčení v rámci odborů má tzv. na háku. Po Vánocích bude zkrátka veselo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace