Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine vs. Leonidas?


ikona
imf
wolverine
 

Radši ještě nejásejte, ale podle posledních zpráv to vypadá, že celovečerní Wolverine bude obsazený přímo hvězdně. Dává to smysl, protože Marvel sype do svých hrdinů dolary ve velkém a nebojí se odvážných castingových rozhodnutí. Kdo by čekal Roberta Downeyho Jr. nebo Gwyneth Paltrow v comicsu? A co Edward Norton vs. Tim Roth? Wolverine samozřejmě vychází z vousaté persóny Hugha Jackmana, ale teď to konečně vypadá, že mu režisér Gavin Hood sehnal odpovídajícího protivníka.

Gerard Butler se sice za pár týdnů v českých kinech objeví jako zesnulý romantik (P.S. Miluji tě), ale v Hollywoodu teď kope spíš za výrazné akční typy - Game, RocknRolla a teď dost možná i Wolverine. Zarostlý Skot z Glasgow by si měl zahrát Wolverineova úhlavního nepřítele Sabretootha, resp. Victora Creeda, se kterým se svého času Logan dost kamarádil. Jenže pak se přihodilo pár věcí, tajný armádní projekt Weapon X šel k čertu a ti dva najednou byli na nože. Resp. na drápy. V prvních X-Menech se role neodolatelným způsobem zhostil Tyler Mane, jenže při vyjednávání o sequelu si řekl o trochu moc peněz a producenti ho z dalších X-projektů vyštípali. Butler bude mít rozhodně na co navazovat. Jeho obsazení ještě není oficiální, ale časově mu to skvěle vychází. Koncem roku dotočí Game a Wolverine se díky scenáristické stávce nerozjede dřív než na jaře. Tak mu držme palce.

Butler mimochodem není jediným zajímavým jménem, které rotuje kolem Wolverinea. Marvel si do svých nových filmů sází případná zadní vrátka (Samuel L. Jackson jako (ultimate) Nick Fury v Iron Manovi), takže se pravděpodobně ve Wolverineovi objeví pár známých tváří, zatím se mluví o Deadpoolovi (fanoušci by chtěli Ryana Reynoldse, protože tahle postava by neměla šetřit humorem) a Gambitovi (šušká se o Karlu Urbanovi). O Silver Fox v podání Maggie Q už jsme informovali dříve, ale teď se tu ještě objevuje postava jménem Kayla a Gavin Hood by pro tento part chtěl Natalii Portman. To už má možná trochu moc velké oči. Napůl potvrzen je nicméně Liev Schreiber jako mladý Stryker (cameo by měl mít i Brian Cox jako Stryker z X-Men 2). Hezky se nám to rýsuje, jen co je pravda.

P.S. Sabretooth by měl být o dost vyšší než Wolverine. Tyler Mane má dva metry a tři centimetry, Butler i Jackman mají shodně 189 cm (+/-). ILM se zapotí. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace