Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vítej zpátky, Franku...


ikona
imf
comics
 

První Punisher nám svého času na novinářské projekci způsobil opravdu nepříjemné křeče. Jak často vidíte Johna Travoltu lízat herecké dno? Jak často vás zaskočí zabijácký mexický uklízeč s kytarou? Jak často se u filmu smějete tvůrcům přímo do obličeje? První Punisher byl... děsně špatný. Thomas Jane se snažil, veškeré olovo na place se snažilo, ale bylo to marné. Krom ikonického souboje s Rusákem výsledek nestál za řeč a Dolph Lundgren se chechtal, že alespoň v něčem dnešní Hollywood vyškolil, když už v roce 1989 natočil podstatně akčnější a záživnější verzi.

Restarty jsou v módě a jeden takový se právě chystá v kanadských houštinách. Ještě týden bude Ray Stevenson (televizní Řím) pobíhat po interiérech a exteriérech, aby lovil znetvořeného gangstera jménem Jigsaw (ne, tohle vážně není spinoff vyšeptané hororové série, i když Lionsgate Films mají prsty v obojím). Po našem hrdinovi půjde jak parta hrdlořezů z podsvětí, tak zkorumpovaní poldové a možná i federálové. Ne nadarmo se to celé jmenuje Punisher: War Zone. Je tedy třeba přejít na vyšší kalibr. První fotka vypadá celkem nadějně a dokonce nabízí i tradiční ohoz s lebkou vpředu. Jenže... vzpomínáte na Thomase Janea s lukem? Taky mu to slušelo. Bude tedy lepší počkat na poslední klapku nebo ještě lépe na první trailer. Vzhledem k premiéře filmu někdy na podzim příštího roku bychom se mohli pěkně načekat.

Režisérka Lexi Alexander (Green Street Hooligans) však spolu s případným eRkovým ratingem slibuje velké věci. Myslíte si, že dívky za kamerou se na pořádné násilí nezmůžou? Mrkněte na zmíněné Chuligány s Elijahem Woodem, zkontrolujte Lexiin černý pásek a pak to zkuste vyslovit, jestli vám zbudou nějaké zuby. Ti opatrnější mohou v komentářích jmenovat holky, které se nebojí pistolí, nožů a atomových bomb. Určitě na něco přijdeme. Šovinisti vítáni, je zima a nemáme co pálit v kamnech. :)

P.S. Proč nás to tak zajímá? Protože z Punishera může být sympatický akčňák, nikoliv comics o poletujících elastomanech. A nějaké to likvidační béčko, natočené s citem a láskou, fanouškům Arnieho zlatých let už docela dlouho chybí. Tohle je spolu s G.I. Joem jedna z prvních vlaštovek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace