Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Každý chce čtyřky


ikona
st39.6
 

Trojky vyšly z módy, dámy a pánové. Přesouváme se do éry, kde je všechno větší, číslovkami počínaje. Začneme pěkně podle abecedy. Jason Bourne si nechal na konci svého Ultimáta stylově otevřená vrátka. Robert Ludlum sice napsal pouze tři knížky, nic to ale producentům nebrání pustit se i do čtvrtého dílu. Stačil by jim k tomu nějaký dobrý příběh, říká Frank Marshall. Damon se s ním shoduje a už v několika interview přiznal, že by se do čvrtého dílu s pořádným scénářem pustil moc rád (což je trochu podraz, protože dřív říkal, že bez Greengrasse Bournea rozhodně točit nechce). Určitě by to nebyl problém, vždyť se stejně předlohy vůbec nedrželi.

On producent Marshall je vůbec nějaký natěšený. Když už čtyřky, tak rovnou dvě, že? Když tedy padla otázka na další Jurský park, přiznal, že by opravdu mohl spatřit světlo světa. Prý mají připravený celkem zajímavý příběh, jen to chce trochu pilování. Což se stávkou na krku dost dobře nejde. Ale ta naděje tam je. Zato jestli jste fanoušci Keiry Knightley a jejích dobrodružství s piráty, posledním nadějím dejte raději sbohem. Keira totiž prohlásila, že jí do dalšího dílu Pirátů z Karibiku už nikdo nedostane. Holt děvčeti se do čtyřek nechce. Není se co divit, zajištěná je a nezamává s ní ani šesiciferný šek. Zvlášť, když by jí mohl letos na dveře zaklepat zlatý plešoun. Na druhou stranu na její postavě čtyřka Pirátů nestojí a pokud zas jednou Bruckheimerovi dojdou nápady, třeba se dočkáme toho verneovského spinoffu, o kterém se před pár měsíci tak zuřivě debatovalo. A nemusíte být smutní, z letošních trojek bude pokračovat ještě minimálně Shrek. Už se na vás moc těší. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace