Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Van Helsing?


ikona
imf
castlevania
 

Ne, nebojte se. Stephen Sommers se zatím neprobudil z kryospánku (i když má v plánu cca čtyři projekty, přičemž G.I. Joe vypadá celkem reálně). To se jen na internetu objevil detailní rozpis děje připravované herní adaptace automatové kultovky jménem Castlevania. Původně měl režírovat Paul W.S. Anderson, nakonec však zůstal jen u scénáře. Pokud si myslíte, že je to největší možné zlo, počkejte si na adaptaci Hitmana z pera Skipa Woodse. Tenhle žánr zjevně nepotřebuje ani tak peníze, spíš schopné scenáristy. Castlevania tak díky Andersonově touze "opepřit" zápletku s likvidací princezen a draků (z prapůvodní verze) o nějaké ty populárnější prvky, až nápadně připomíná právě nechvalně proslulou Sommersovu derniéru (alespoň na čas ho ten film opravdu potopil). Posuďte sami:

Píše se rok 1691 a Transylvánie dožívá stý rok v míru. Pamětníci si však z vyprávění svých otců pamatují, že každých sto let se do místního hradu vrací prastaré zlo. Hrabě Drákula plení zdejší zem, vysává její obyvatele a odvádí na své sídlo mladé dívky. Když se tak stane, nikdo není schopen řádění zdánlivě nesmrtelného monstra čelit. Na hranicích s Transylvánií však stále přebývá šlechtický rod Belmontů, jehož členové už s upíry bojovali a slavně zvítězili. Teď je na Simonovi, aby vzal dědečkův bič zvaný "Vampire Killer" a šel Drákulovi připomenout staré jizvy. Hra... ehm... film právě začíná. Zní to dost tuctově a od dua White-Anderson zřejmě můžeme čekat asi stejný zázrak jako od dua Gens-Woods. Bude to mít hezký trailer, možná to bude hezky vypadat, ale bude to hloupější než sousedovic stračena. K čertu s tím. p.s. G.I. Joea napsal Skip Woods. Plakat můžete už teď. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace